preferiraju znanstveno utemeljene činjenice

Tri horoskopska znaka koja najmanje vjeruju u - horoskop

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Horoskop je dio astrologije, pseudoznanstvene discipline koja se bavi proricanjem sudbine iz položaja planeta i zvijezda u određenom trenutku. To podrazumijeva i određenu dozu mistike i nagađanja, no pripadnici nekih horoskopskih znakova ipak preferiraju znanstveno utemeljene činjenice, prenosi zadovoljna.hr.

Među njima najviše se ističu iduća tri znaka koja najmanje vjeruju u horoskop.

Bik

Ako astrologija nije nešto što je navika osobe rođene u znaku bika, neće je lako prihvatiti. Ako horoskop nije pogodio što će se toj osobi dogoditi, ili se ne prepoznaje u opisu znaka bika, smatrat će da mu astrologija nema što ponuditi. Jednostavno je neće smatrati praktičnom i primjenjivom.

Bikovi pripadaju skupini zemljanih znakova i poznati su po tome da čvrsto stoje na zemlji, praktični su i veliki realisti, a kako je astrologija puna nagađanja, složenih ideja, pa čak i magije, skloni su tome da ne vjeruju u horoskop.

Blizanci

Na dane kada je njihova sklonost vjerovanju puna mogućnosti, blizanci mogu biti potpuno zaljubljeni u tajanstveno točan ciklus koji predstavlja astrologija. Na dane kada prevladavaju negativne emocije, a možda se čak osjećaju i malo beznačajno, blizanci su skloni kritizirati astrologiju.

Blizanci su nadaleko poznati po svojoj nestalnoj prirodi, a njihovo (ne)vjerovanje u astrologiju i horoskop to može odražavati. Jednostavno im može biti problem biti predan tom uvjerenju. Osim toga, blizancima vlada Merkur, planet logike, a također imaju i osobnost s dva lica.

Djevica

Pripadnici ovog zemljanog znaka obično trebaju dokaz da je nešto stvarno. Kada je djevica u pitanju, njoj su važne činjenice, analize i detalji. Ako djevica malo preozbiljno shvati zabavan kviz o tome koja ste vrsta pizze prema horoskopskom znaku, mogla bi pomisliti da je astrologija potpuna laž.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka skloni su težiti tome da svako njihovo uvjerenje bude stopostotno, a ako postoje aspekti astrologije koji im nemaju smisla, vidjet će to kao znak da nije stvarno. Uostalom, i djevicama vlada Merkur, što također puno objašnjava.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum