VELIKI MJESEČNI HOROSKOP

Ulazimo u turbulentnu sezonu, donošenje odluka pustite za 15. rujan

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Rujan započinjemo s retrogradnim Merkurom, a kao da to nije dovoljno, ulazim i u sezonu Djevice. Prema pisanju Jennifer Culp, sezona Djevice bit će prava zvijer koja će nam dovesti krize i poniženja. Bit će i nekih prednosti, ali mogle bi doći upakirane u razočarenje.

Iduća tri tjedna su poput prve faze demoliranja kuće – one kada sve srušite do temelja da bi napravili mjesta za novu konstrukciju.

Astrologinja Celeste Longacre kaže da bi bilo dobro držati se rutine tijekom prve polovice mjeseci, a zatim promijeniti neke stvari krajem rujna. Prva polovica rujna pomoći će vam s novim uvidima, pronalaženju alternativnih načina i slušanja vlastite intuicije.

Dodaje da bi sve oblike važnih odluka trebalo donositi nakon 15. rujna.

“Prvi tjedan rujna bit će ispunjen lijenošću i prekomjernom konzumacijom šećera. Kontrolirajte se”, piše astrologinja.

Sunce će ući u znak Vage 23. rujna, simbolično s prvim danom jeseni.

A što čeka koji horoskopski znak, doznajte u nastavku.

OVAN

2. rujna će vam sve ići onako kako ste planirali, a putovanje bi vam moglo donijeti nešto dobro 21.

BIK

Znat ćete što i kako treba reći 4. rujna. Trebali bi usporiti 17. rujna jer postoji mogućnost da pretjerate u nečemu, a očekujte neočekivano 29.

BLIZANAC

San bi vam mogao donijeti skrivenu motivaciju 4. rujna, a 15. bi mogli imati ideju koja donosi lovu. Najkreativniji u pisanju bit ćete 25. rujna.

RAK

Sjajit ćete 8. i 9. rujna, a s prijateljima bi se mogli zabaviti 14. rujna. Obratite pažnju na ono što vam netko govori 22. rujna i nemojte vjerovati svemu što čujete.

LAV

Ideja koja će vam u karijeri donijeti novac mogla bi vam pasti na pamet 8. Intuicija će vam biti na visokoj razini 15. rujna, a ono što kupite 19. možda ne bude ono što ste zapravo tražili.

DJEVICA

Bit ćete puni ideja 4. rujna, a 14. ćete imati manje energije što bi se trebalo popraviti s vremenom. Putovanja bi bi vam mogla donijeti zabavu 25. rujna.

VAGA

Bit ćete posebno šarmantni 16. rujna i pripazite da dan kasnije ne potrošite previše novaca. Neočekivan očekujte 29.

ŠKORPION

Zabavno putovanje čeka vas 8. rujna, a točno ćete znati što treba reći 18. Tri dana kasnije, prijatelji će vas dobro zabaviti.

STRIJELAC

Pazite da ne pretjerati 4. rujna i usporite. Određeni uvidi u vašu karijeru bit će vidljivi 8., a 25. rujna će vam jako dobro ići pisanje.

JARAC

Kreativnost je vaša 3. rujna, 18. ćete se zabaviti s prijateljima, a posebno ćete zasjati 23.

VODENJAK

Intuicija o poboljšanju vaših financija doći će vam 15. rujna, a mnogi će razmišljati poput vas 25. S partnerom se nemojte svađati 29. rujna .

RIBE

Bit ćete jako kreativni 10. rujna, a 19. izbjegnite svađu s prijateljem – vlastitom šutnjom. Ekipa će se složiti s vašim mišljenjem 27. rujna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini