druga godina rada

Uz glazbeni program i druženje proslavljen 2. rođendan Medulin FM-a RADIJSKI PROGRAM ZA SLUŠATELJE OD 7 DO 77 GODINA

| Autor: Milan PAVLOVIĆ

Aktivni smo i na društvenim mrežama, a putem naše internetske stranice program se može pratiti i daleko izvan područja pokrivenog klasičnim emitiranjem, kaže glavna urednica Maja Bizjak te naglasila da iza programa Medulin FM-a stoji jedna maštovita i vrijedna ekipa sačinjena od desetak ljudi

 

 U četvrtak 1. veljače 2018. godine prvi put se u eteru, na frekvenciji 95,0 MHz, čuo zvuk nove radijske postaje na Poluotoku, Medulin FM-a. Od tada pa do danas Medulinci neumorno emitiraju program iz svog studija smještenog na medulinskoj placi, a ususret drugom rođendanu jučer su u prostoru 3MC-a ugostili i počastili brojne uzvanike i prijatelje. 

Jedna suluda ideja

Uz poznate glasove s te radijske frekvencije poput Jelene Vitasović, Nine Žufić i Nikole Milata u rođendanskoj torti uživali su i brojni domaći glazbeni izvođači pa su tako u kreiranju dobre slavljeničke atmosfere pripomogli Vesna Nežić Ružić, Marinela Malić, Nataša Petrić Tasha, Anezi, Irena i Mauro Giorgi i mnogi drugi.

Govoreći o samim začecima priče o Medulin FM-u glavna urednica radija Maja Bizjak kazala je da je čitava priča krenula "kao jedna suluda ideja općinskog načelnika Gorana Buića koji često zna imati takve hrabre vizije". "Ekipa se ukrcala na taj brod" i "na valovima pozitive" doplovila do druge obljetnice.

- Vjerujem da mogu reći da smo već u prvoj godini rada, a pogotovo sad nakon dvije, sazrijevali i sazrjeli te se uspjeli stopiti sa zajednicom, što nam je i bio cilj. Uspjeli smo se približiti našim slušateljima toliko da smo si danas već na "ti" i da smo postali prijatelji. Tome svakako pridonosi i sama pozicija našeg studija koji je smješten na medulinskoj placi i ima dvije staklene stjenke tako da, ne samo putem etera, već i vizualno, dane provodimo u druženju s njima. Dakle mi "kukivamo" vani, ali i drugi "kukivaju" nas! Što radimo, kako smo raspoloženi, kako smo odjeveni i tko nam to dolazi u goste i donosi kolačiće ili čokolade. Dakle, uspostavili smo nekakav obostrani odnos s našim slušateljima i to je nešto u čemu sve ovo vrijeme pronalazimo zadovoljstvo i u čemu uživamo, rekla je Bizjak. 

Miks program

Glavna urednica je dodala i da su cilj i vizija Medulin FM-a od samih početka bili informiranje, educiranje i povezivanje zajednice i kako smatra da su u tome zaista i uspjeli. Programska osnova Medulin FM-a je stvarati program u kojem će svaki od njihovih slušatelja pronaći nešto za sebe. Radi se o miksu informativnog, edukativnog i zabavnog programa kroz koji im to vrlo uspješno polazi za rukom.

- Radimo program za slušatelje od 7 do 77 godina i ta se nekakva forma pokazala dobitnom jer nam je slušanost i dalje u porastu, a broj slušatelja i dalje konstantno raste, premda ne više onom brzinom kao na početku emitiranja. Aktivni smo i na društvenim mrežama, a putem naše internetske stranice program se može pratiti i daleko izvan područja pokrivenog klasičnim emitiranjem, kaže glavna urednica te naglašava kako iza programa Medulin FM-a stoji jedna maštovita i vrijedna ekipa sačinjena od desetak ljudi od kojih svatko obavlja nekoliko različitih zadataka kako bi sve funkcioniralo kako treba.

- Uvjerena sam da ćemo i ubuduće svakodnevno proizvoditi bogat i kvalitetan radijski program, biti jednostavni, spontani i svoji te u svemu tome ostati vjerni našim slušateljima, zaključila je Bizjak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter