LABIN

Trodnevna start up akademija: Online edukacija za poduzetnike i one koji to žele postati

| Autor: Branko BIOČIĆ
Najavljen početak start up akademije

Najavljen početak start up akademije


Startup akademija dolazi u Labin. Odlična je ovo vijest za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo i pokretanju vlastitog posla, ili su već postojeći poduzetnici s novim projektima na vidiku željni dodatne edukacije. Akademija u Labinu počinje danas i trajat će sve do 28. listopada u vremenu od 16.30 do 20 sati, a održat će se online. Prijava je moguća putem prijavnog obrasca.

Startup akademija u Labinu se provodi u suradnji Start-Up udruge, Grada Labina i Istarske razvojne agencije. Bez obzira na to da li se osobe već bave poduzetništvom, ili tek trebaju realizirati svoju ideju, na Startup akademiji svi zainteresirani mogu pronaći ono što im je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje se nude, razmjenu iskustva i ideja te mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji.

Kroz trodnevnu besplatnu edukaciju savladat će osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine te različite metode i tehnike koje će im biti korisne u uspješnom poslovanju.

Osim edukacije, postoji natjecateljski dio koji nije obvezan, a u njemu mogu sudjelovati svi oni koji imaju vlastitu ideju. Dakle, akademija je namijenjena i onima koji trenutno nemaju poslovnu ideju, već su samo željni dodatne edukacije, networkinga, o tome koji su besplatni marketinški alati i kako ih efikasno koristiti, da li izabrati obrt ili tvrtku, je li bolje Facebook ili Instagram oglašavanje, kada je dobro koristiti Google Ads, kako najbolje izraditi i koristiti web stranicu/webshop i kako je covid promijenio biznis. Koji su poticaji dostupni iz nacionalnih i EU fondova. Koje mogućnosti nude novi venture capital fondovi u Hrvatskoj?

Odgovore na sva pitanja dati će vrhunski stručnjaci iz cijele Hrvatske, a neki od njih su Željka Barišić (Forca Digital Agency), Nenad Karleuša (A5 Promocija), Gabriela Žic Turković (Zagrebačka banka), Denis Prekaj (dPoslovi), Ivan Sapundžić (Start-Up udruga), Cinzia Zubin (HBOR), Tiziana Paris (Odvjetnički ured Tiziana Paris), Anita Šimek (Start-Up udruga), Ivana Vinko (Shiny Glow Design), Andrej Đapić i Katarina Đapić.

Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije polaznici će dobiti certifikat o akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja. Za poduzetnike početnike Startup akademija je edukativno-mentorski program koji im može pružiti podršku za početnu fazu poslovanja. Postojeći poduzetnici na Startup akademiji mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primjene u praksi, dobiti informacije za uspješno vođenje poduzeća i rast, povezati se i sklopiti suradnje s ostalim poduzetnicima, pronaći kupce i dobavljače te potencijale zaposlenike. Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu sudjelovati i u natjecateljskom dijelu. U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu). Pobjednička ideja osvaja i 10.000 kuna, a nagradu u cijelosti osigurava Istarska razvojna agencija. Sponzor projekta Startup akademije je Zagrebačka banka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum