ZAVRŠNI KOMENTARI

SLUČAJ PSOVKA Chiara Bilić: Ministri su letjeli i za manje greške. Boris Miletić: Mnogi su opravdano pogođeni izjavom sada već bivšeg člana

| Autor: Anđelo DAGOSTIN

"Prihvaćam ispriku Nivija Stojnića. Teško mi je međutim prihvatiti činjenicu da bi osoba koja ne samo da je u stanju na tako vulgaran način napastI novinarku, koja samo radi svoj posao, nego i netransparentno iskazivati svoju imovinu, i nadalje trebala obnašati funkciju načelnika. Političari moraju shvatiti da su im poslodavci građani. Ministri su, znamo, odstupali i za manje greške", kazala je novinarka Glasa Istre Chiara Bilić nakon što joj je Nivio Stojnić uputio ispriku za vrijeđanje preko telefona i potom istupio iz IDS-a.

O slučaju se danas oglasio i predsjednik te stranke Boris Miletić.

- Mnogi su se proteklih dana opravdano osjetili pogođenima neprihvatljivom izjavom našeg sada već bivšeg člana. Na žalost, takve stvari se događaju, ali je odgovornost na nama da se držimo svojih vrijednosti i principa i podižemo standarde u našoj stranci.

Svojim primjerom trebamo pokazati da stojimo iza svega za što se borimo. Napredak, odgovornost i tolerancija! Neka nam te vrijednosti svima budu imperativ, napisao je Miletić na svom Facebook profilu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater