SRAMOTA!

SKANDALOZNO PONAŠANJE NAČELNIKA TAR - VABRIGE. Nivio Stojnić našoj novinarki Chiari Bilić više puta ponovio da mu PO..ŠI K…C!

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Načelnik Općine Tar Vabriga Nivio Stojnić je prostački i potpuno neprimjereno svojoj funkciji reagirao danas tijekom telefonskog razgovora s našom novinarkom Chiarom Bilić. Naime, na njezino pitanje o njegovim imovinskim karticama, što je tema o kojoj Glas Istre već duže vrijeme izvještava, Stojnić je novinarki Bilić rekao da "mu po..ši k…c".

- Nazvala sam gospodina Stojnića danas oko 11.40 sati da ga upitam zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu - "oćete mi po…iti k…c, možete mi po…iti k…c". Ja sam ga potom upitala ako to znači da mi neće odgovoriti na pitanje, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio, kaže Chiara Bilić, koja o slučaju Stojnić izvještava posljednjih tjedana.

Naime, u Stojnićevim imovinskim karticama ima više nedoumica i nelogičnosti. Neprijavljivanje OPG-a, što je bio i povod za ovaj telefonski poziv, najnovija je u nizu.

- Kao i inače, željela sam objektivno izvijestiti o imovinskim karticama načelnika Stojnića, zbog čega sam ga i zvala, da pojasni što je bilo s tim OPG-om. Iznenadila me njegova reakcija budući da je do sada bio uglavnom smiren i ljubazan, rekla je novinarka Glasa Istre Chiara Bilić.

Izvještaj Chiare Bilić o imovinskim karticama Nivija Stojnića pročitajte ovdje:

https://www.glasistre.hr/istra/kaos-u-imovinskoj-kartici-nacelnika-tar-vabrige-nivija-stojnica-jedno-je-vrijeme-bio-bogatiji-cak-i-od-bivseg-ministra-kuscevica-imovina-mu-raste-i-pada-za-silne-milijune-za-neke-nekretnine-ne-zna-je-li-ih-naslijedio-ili-kupio-616916

Komentar Chiare Bilić o imovinskim karticama Nivija Stojnića:

https://www.glasistre.hr/kolumna/nacelnik-stojnic-serif-naseg-doba-617105

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater