PROJEKT PAZ(IN)KLUZIVNA ŠKOLA

Pazinska osnovna škola "Vladimir Nazor" TRAŽI 18 POMOĆNIKA U NASTAVI

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
(Ilustracija/Arhiva Novi list)

(Ilustracija/Arhiva Novi list)


"Paz(IN)kluzivna škola" Grad Pazin je raspisao javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi odnosno stručno-komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju. Traži se 18 osoba, a mjesto rada Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin i na sve područne škole.

Radi se o ugovorima o radu na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2021./2022. Uvjeti su da mora biti osoba koja ima minimalno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, da protiv te osobe nije pokrenut kazneni postupak, te stručni komunikacijski posrednik još mora imati završenu edukaciju te stečene kompetencije za taj posao, te je obvezan prilikom selekcije isto i dokazati poslodavcu.

Rok za podnošenje prijava na javni natječaj je zaključno s danom 11. kolovoza. Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz Javnog poziva podnose se poštom ili osobnom dostavom na adresu: Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin, Šetalište Pazinske gimnazije 9, 52000 Pazin.

Natjecati se mogu i kandidati/kandidatkinje koji nemaju završen program edukacije za poslove pomoćnika u nastavi u minimalnom trajanju od 20 sati uz uvjet da isti završe prije početka rada. Svi izabrani kandidati obvezni su savladati program edukacije pomoćnika prije početka rada.

Edukaciju će organizirati Grad Pazin od 1. do 3. rujna u poslijepodnevnim satima u prostorijama Spomen doma u Pazinu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini