PAZIN

NASTAVAK DOBRIH REZULTATA VIDI SE IZ GODINE U GODINU: Priznanja za 22 učenika i mentore koji su sudjelovali na državnim natjecanjima

Da se ulaganje u mlade isplati, pokazuje i ovogodišnji prijem uspješnih učenika Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Pazinskog kolegija klasične gimnazije i Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Priznanja za 22 učenika i mentore koji su sudjelovali na državnim natjecanjima

Priznanja za 22 učenika i mentore koji su sudjelovali na državnim natjecanjima


Grad Pazin kontinuirano ulaže u programe odgoja i obrazovanja te obogaćuje program novim aktivnostima s ciljem obuhvata što većeg broja djece i podizanja kvalitete rada u odgojno-obrazovnom procesu. Da se ulaganje u mlade isplati, pokazuje i ovogodišnji prijem uspješnih učenika Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Pazinskog kolegija klasične gimnazije i Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile.

Pazinska gradonačelnica Suzana Jašić uručila je priznanja i nagrade za 22 učenika i 15 mentora koji su sudjelovali na državnim natjecanjima i ostvarili sjajne rezultate. Prigodni program održan je u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu, te je gradonačelnica Jašić u svom obraćanju izrazila zadovoljstvo da se nastavak dobrih rezultata vidi iz godine u godinu, što govori o kvaliteti rada i zalaganja samih učenika, njihovih mentora, ali i obitelji.

Učenici koji su sudjelovali na državnim natjecanjima iz Osnovne škole Vladimira Nazora su: Vid Suman (5.c razred, Pazin) koji je na natjecanju iz informatike osvojio drugo mjesto; Marko Serafin (8. razred, Motovun) koji je na natjecanju iz talijanskog jezika osvojio treće mjesto; Mihael Bertetić (8. razred, Tinjan) koji je na natjecanju iz informatike osvojio šesto mjesto; Ema Pilat (8.b, Pazin) koji je na natjecanju iz talijanskog jezika osvojila sedmo mjesto; Borna Lakoseljac (8.d, Pazin) koji je na natjecanju iz robotike osvojio šesto mjesto; Mate Pastorčić (8.a, Pazin) koji je na natjecanju iz povijesti osvojio deseto mjesto.

Učenici koji su sudjelovali na državnim natjecanjima iz Pazinskog kolegija-klasične gimnazije su: Maja Chiara Ertzbishoff Marovac (3. razred) koja je osvojila prvo mjesto na natjecanju iz francuskog jezika; Dino Peruško (1. razred) koji je na natjecanju iz matematike osvojio 16. mjesto; dok je Erik Gržinić (4. razred) na natjecanju iz talijanskog jezika osvojio četvrto mjesto, a Eric Jerman (4. razred) na istom natjecanju šesto mjesto. Na Lidranu (smjer - radijsko novinarstvo) sudjelovale su Anja Šterpin i Tia Turković (2. razred). Na natjecanju iz vjeronauka 14. mjesto osvojili su Veronika Šverko (3. razred), Tea Andrijević (2. razred), Nicol Scropetta (2. razred) i Filip Mikolčević (1. razred).

Učenici koji su sudjelovali na državnim natjecanjima iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile su: Bruno Brščić (3.a) s prvim mjesto na natjecanju iz logike, te 17 na natjecanju iz matematike; Jana Antolović (1.c) osvojila je 18. mjesto na natjecanju iz kemije; Klara Muzica (2.d) sudjelovala je na natjecanju Lidrano; Natali Dušić (3.b) osvojila je 8. mjesto na natjecanju iz biologije; te Kristina Jurman (1.c) koja je osvojila 12. mjesto na natjecanju iz biologije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater