Duga tradicija

FOTO / Obiteljska konoba iz Istre slavi 45. rođendan. "Lijepo je kad se vrate mamini i tatini gosti od prije mnogo godina sa svojim obiteljima"

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Za nekoliko će dana konoba Stari Malin nedaleko od Banjola proslaviti svoj 45. rođendan. Uvijek na istoj lokaciji, uvijek ista obitelj vlasnika i manje-više neizmijenjena ponuda.

- Sve je počelo kada su moj otac i majka, Vladimir i Violeta Bertetić kupili ovu kuću i otvorili konobu. I ranije su bili u ugostiteljskim vodama - radili su u medulinskom hotelu Belvedere, potom u pomerskoj Oštrigi, a onda je krenula ta obiteljska priča koja traje sve do danas. Tata je bio kuhar, majka je posluživala, a kada je otac umirovljen, mama je bila u kuhinji. Sada su u mirovini, ali ne miruju, uvijek su tu za pomoć i savjet. Preuzela sam vodstvo konobe prije nešto više od deset godina.

Završila sam ekonomsku školu, radila sam administrativno-tajničke poslove, no potom sam se u potpunosti posvetila ovom poslu. To mi je u krvi i potpuno me zarazilo. Volim raditi s ljudima. Nabavljam robu, koordiniram sve s dobavljačima, rješavam administrativni dio, račune, mejlove te poslužujem.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of