GLAZBENA SURADNJA

VIDEO / Pulski pjevač u usponu i poznata istarska klapa udružili snage. Tako je nastala pjesma "Trebam oči tvoje"

Kao i dosadašnje balade, i ovu je uglazbio Bruno Krajcar, Alen Orlić zaslužan je za tekst, dok aranžman i produkciju potpisuje Olja Dešić

| Autor: Priredila Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Valerio i klapa Motovun (Foto Luka Brgić)

Valerio i klapa Motovun (Foto Luka Brgić)


Nakon ljubavnih balada "Sada znam da je kraj", "Kad sam bacio ljubav", te "Istrijanke'"koju je posvetio svim ženama, čini se da je Valerio u novoj pjesmi spreman oprostiti sve za ljubav. Radi se o novom uratku "Trebam oči tvoje" mediteranskog pop izričaja, koja je nastala u suradnji s klapom Motovun. Ovo im nije prva suradnja, obzirom da su nekada zajedno nastupali na brojnim klapskim događanjima.

Naime, Valerio je svoje pjevačko iskustvo stekao u klapi Brnistra kao tenor, a već u djetinjstvu pokazivao je sklonost glazbi svirajući klavir. Osim toga, nastupao je i na Melodijama Istre i Kvarnera, najavljuje se uz novu pjesmu "Trebam oči tvoje".

"Glazba je nešto što jako volim, a ova čudna vremena dala su mi vremena da se više posvetim toj ljubavi. Raduje me što smo udružili zajedničke snage i što publici možemo predstaviti pjesmu za koju sam siguran da će pronaći pravi put – put do srca publike", kazao je Valerio.

Kao i dosadašnje balade, i ovu je uglazbio Bruno Krajcar, Alen Orlić zaslužan je za tekst, dok aranžman i produkciju potpisuje Olja Dešić. Ovim novim glazbenim projektom Valerio nastavlja niz ljubavne tematike, te ujedno najavljuje ozbiljan smjer ka albumu prvijencu.

Pjesmu "Trebam oči tvoje" prati i video priča snimljena na prelijepim lokacijama grada Motovuna, u režiji Luke Brgića.

Podsjetimo i da je Valerio od malih nogu zakoračio u svijet glazbe započevši sviranje klavira u OKUD-u Istra, a nešto kasnije put ga je odveo u klapu Brnistra gdje je marljivim radom i ljubavi prema glazbi razvijao pjevački potencijal te stekao zavidno iskustvo kao tenor tijekom godina koje je proveo tamo. Uslijedila je samostalna karijera, a na tom je svom putu zapažen i uspješan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini