UZ DAN ŽENA

VIDEO/VALERIO I GIANLUCA OBRADILI KRAJCAROVU "ISTRIJANKU" Posvećeno svim ženama našega zavičaja

U toj smo pjesmi prepoznali veliki potencijal koji na najljepši način veliča istarske žene svih generacija. Upravo iz tog razloga htjeli smo ovu pjesmu objaviti baš za Dan žena, za sve Istrijanke, no i za sve one žene koje se tako osjećaju, istaknuo je Valerio

| Autor: Mladen RADIĆ
Valerio i Gianluca (Foto Mateo Ostojić/Luka Brgić)

Valerio i Gianluca (Foto Mateo Ostojić/Luka Brgić)


Mladi pjevač Valerio pjesmu "Istrijanka" snimio je u suradnji s Gianlucom Draguzetom i posvetio svim pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena. Zbog toga je posegnuo, i ovaj put, u bogatu riznicu autorskih pjesama Brune Krajcara.

Iako je "Istrijanka" izvedena davne 1998. godine na festivalu Melodije Istre i Kvarnera, ovaj pjevač poželio ju je oživjeti u današnjem vremenu u nešto drugačijem ozračju i aranžmanu, a najprije ju posvećuje ženama svog zavičaja.

- U toj smo pjesmi prepoznali veliki potencijal koji na najljepši način veliča istarske žene svih generacija. Upravo iz tog razloga htjeli smo ovu pjesmu objaviti baš za Dan žena, za sve Istrijanke, no i za sve one žene koje se tako osjećaju, istaknuo je Valerio koji već ima nekoliko glazbenih uradaka, ali ovaj put odlučio je udružiti snage s talentiranim mladim pjevačem Gianlucom Draguzetom.

Draguzet je svestrani i talentirani mladić koji ima iskustvo zapaženih nastupa na Melodijama Istre i Kvarnera, svojedobno je sudjelovao i u jednom od najgledanijih natjecateljsko pjevačkih showa "The Voice".

Obojica su zaljubljenici istarskog zavičaja i dugogodišnji prijatelji.

- Gianluca je moj dugogodišnji obiteljski prijatelj. Iako mlad, već dugo, dobro i uspješno, plovi pjevačkim vodama. Na zajedničkim druženjima, više puta nam je Bruno predlagao da snimimo duet, a kako upravo sada radim i na svom prvom albumu, duet s Gianlucom će na najbolji mogući način oplemeniti moj album prvijenac, pohvalio se Valerio.

Kako zvuči kada se udruže dvojica mladih i talentiranih pjevača u pjesmi posvećenoj Istrijankama, a i svim ostalim ženama, može se čuti na https://youtu.be/52O4ngPvR70.

Autor glazbe je Bruno Krajcar, autorica teksta Ljubica Stanković Bestulić, autor aranžmana Ivo Popeskić koji je i glazbeni producent te tonski snimatelj. Redatelj i scenarist spota je Luka Brgić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater