PULA MUSIC WEEK

FOTO I VIDEO / UZAVRELA PLESNA ATMOSFERA U PULSKOM AMFITEATRU: Solomun spektakularnim setom oduševio posjetitelje iz cijelog svijeta

| Autor: Marcello ROSANDA


Ponajbolja imena svjetske scene elektronske glazbe od četvrtka gostuju u velebnom pulskom amfiteatru, koji je najbolja moguća kulisa za Pula Music Week, na koji su pristigli posjetitelji iz cijelog svijeta.

Festival je u četvrtak svojim nastupom otvorila slavna južnokorejska producentica i DJ-ica Peggy Gou koja je tako na premijernom izdanju ovog festivala u Puli rasplesala nekoliko tisuća posjetitelja željnih kreativnih elektro beatova.

Nakon prvog dana, tj. uvertire, u petak je pulska Arena ugostila poprilično veći broj partijanera koji su u plesnom zanosu ispunili parter pulskog amfiteatra - kao i prethodnog dana, zagrijavanje je krenulo u 19 sati s After Affairom te Johannesom Brechtom, a u ponoć je, već uzavrelu plesnu atmosferu gotovo do ključanja doveo slavni bosanskohercegovački DJ Solomun.

Specijalno za pulsku publiku, DJ Solomun odlučio je izvesti produženi set od čak četiri sata, što su naizdržljiviji ljubitelji elektronske glazbe dočekali s oduševljenjem.

Ovaj festival održava se do srijede, 6. srpnja, te predstavlja izrazito atraktivan line-up - tako će u subotu nastupiti Disclosure DJ, u nedjelju Tale of Us, u ponedjeljak Boris Brejcha, u utorak Charlotte de Witte te u srijedu Black Coffee.

(Snimio Marcello Rosanda)

(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)(Snimio Danilo Memedović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini