SIGURNOST PRIJE SVEGA

UZ ISTE HEADLINERE Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza kolektiv… Umaški Sea star odgođen za iduću godinu

| Autor: Zoran ANGELESKI
Potvrdili da u Umag dolaze iduće godine: Cypress Hill Eithan Miskevich

Potvrdili da u Umag dolaze iduće godine: Cypress Hill Eithan Miskevich


Organizatori Sea Stara u dogovoru s izvođačima i partnerima, u cilju maksimalne sigurnosti, prebacili su održavanje festivala na iduću, 2022. godine, i potvrdili nastupe svih dosad objavljenih headlinera.

Hip hop legende Cypress Hill techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i prvo rap ime regije Vojko V nastupit će 27. i 28. svibnja 2022. u umaškoj laguni Stella Maris.

Njima uz bok nastupe su ponovno potvrdili Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i Triad, dok se još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

- Nakon više od godine festivalske tišine, nadali smo se Sea Starovom povratku u 2021., ali za ponovni susret s Umagom i Istrom morat ćemo pričekati još malo. Srećom, kraj pandemiji je sad jasno vidljiv i to ćemo najbolje osjetiti slaveći život ovog srpnja na velikoj proslavi 20. godišnjice Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izuzetno nam je drago što smo uspjeli rebukirati sve headlinere za 2022., ali tu novim imenima nije kraj, ističe ekipa EXIT tima. 

Sigurnost publike, izvođača i radnog osoblja na samom festivalu i u Umagu, kao i otvorene granice, mogućnost putovanja i izostanak mjera fizičke distance svakako su ključni preduvjeti za organizaciju događaja. No, kako je Sea Star prvi veliki festival sezone, čak i uz iskazani optimizam Vlade Republike Hrvatske glede procjepljenja stanovništva, ne može se jamčiti siguran događaj za kraj svibnja. Stoga je pomicanje na 2022. izraz odgovornosti svih uključenih u organizaciju, kažu u propćenju.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine. U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kuna, što je ušteda od 30 posto od finalne cijene, a mogu se kupiti u sustavu Entrio. Svi kupci ulaznica, smještaja i prijevoza za 2020. i 2021. kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju, moći će ostvariti povrat novca, a pravila i proces refundacije biti će objavljen na službenoj web stranici festivala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum