"jednog ljeta u puli"

UOČI PRVOG DANA LJETA Koncert Bruna Krajcara i Mile Elegović na pulskom Forumu

| Autor: Glas Istre
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Šestu godinu zaredom ljeto u Puli bit će dočekano koncertom „Jednog ljeta u Puli“. Koncert će se održati u subotu, 20. lipnja s početkom u 21 sat i 5 minuta na pulskom Forumu, ispred Augustovog hrama na kojem je ovaj tradicionalni glazbeni projekt dosad tri puta bio održan.

Naime, nakon prijašnjih nastupa ispred pulske Katedrale te na pulskom Kaštelu, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar te poznata filmska glumica i glazbenica Mila Elegović, ponovno će uoči prvog dana ljeta zajedno pjevati na Forumu. Organizacija programa povjerena je Javnoj ustanovi Pula Film Festival.

Glazbeni projekt Jednog ljeta u Puli započeo je 2015. godine kada je na Kaštelu premijerno prikazan i spot pjesme "Jednog ljeta u Puli", autora Drena Sadikaja i Lare Kozliček, s Krajcarovom autorskom glazbom, aranžmanima Mirona Hausera, tekstom Daniela Načinovića te s kadrovima koji su snimljeni na pulskim plažama i parkovima. Krajcar je tu pjesmu posvetio rodnom gradu, gradu nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju.

Po ovoj pjesmi nazvan, glazbeni projekt koji se i ove godine ostvaruje u suradnji s pokroviteljima - Gradom Pula i Turističkom zajednicom grada Pule, zajednički je projekt vrsnog glazbenika Bruna Krajcara i kolege novinara Daniela Sponze koji sljedećim riječima poziva publiku: „Svi su kao i uvijek dobrodošli, pozivamo sve sugrađane i goste našega grada da se pridruže koncertu uz pridržavanje svih propisanih mjera opreza. Bit će to još jedan glazbeni pozdrav ljetu, a ususret Svjetskom danu glazbe koji se obilježava u nedjelju, 21. lipnja.“

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater