MLADA AUTORICA

Studentica novinarstva ima novu pjesmu i spot: DINA LEŠKO U SPOTU "MOJA BOJA“

| Autor: Mladen RADIĆ
Dina Leško

Dina Leško


 Dvadesetogodišnja Dina Leško dolazi iz Krapine i studentica je prve godine diplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a upravo je za Menart objavila treći singl "Moja boja". Dina potpisuje tekst pjesme, autor glazbe je Marko Tomasović, a aranžman je djelo Aleksandra Valenčića. Za pjesmu je snimljen i video spot.

"Moja je mašta strašna stvar. Oduvijek sam ljude i odnose između nas uspoređivala s bojama. Smatram da svatko od nas predstavlja neku boju, sa svim svojim nijansama. Imamo bezbroj osobina, vrlina i mana, svaka od njih predstavlja neku našu nijansu. Kao što se neke boje slažu, a neke ne, takvi smo i mi. Za svakog od nas postoji boja tj. osoba koja nam je kompatibilna i zajedno se savršeno slažemo. Ovakvo viđenje svijeta bilo je poticaj pisanja pjesme 'Moja boja'. U njoj sam opisala odnos u ljubavi između dvije boje. Također, nadam se da će svatko tko posluša pjesmu pronaći i neku boju za sebe. Pjesma 'Moja boja' je vizualizirana zahvaljujući Ani Borić i Mariji Tadić koje su sve moje boje uspjele i vizualno prikazati baš onako kako sam ih zamislila. Odličan smo tim, i još nas čeka puno projekata", rekla je Dina.

Njen singl "Sve je iluzija" izašao je u proljeće 2019. i kao prvijenac je predstavio službeni ulazak na glazbenu scenu. Tada je već prepoznata kao ozbiljna pjevačica dobitkom nagrade Grand Prix na DarFestu 2019., te nominacijom i ulaskom u top 5 u kategoriji "najbolji izvođač" na Music Awards Ceremony (MAC) u Beogradu prošle godine. Drugi singl "Da je ljeto duže trajalo", objavljen krajem 2019. na YouTubeu je pregledan više od milijun i tristo tisuća puta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum