NOVA PJESMA I NOVI SPOT

PULSKI GLAZBENIK Sandro ima novi singl "Mrak"

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

Nakon što se predstavio svojim prvim samostalnim singlom "Izgubljen sjaj", pulski glazbenik Sandro donosi svoj drugi singl "Mrak".

Za tekst i glazbu "Mraka" zaslužan je Sandro, koji je na aranžmanu radio zajedno s Klaudijom Racan Ukošić i Marijanom Jelenićem. Na klavijaturama je Klaudija Racan Ukošić, Kristina Sponza svira violinu, akustičnu gitaru svira Marijan Jelenić, električnu Miran Ribarić, dok je na bas gitari Dean Vitasović. Za back vokale se pobrinuo Sandro, kao i za glazbenu produkciju. Na snimci je radio Marijan Jelenić, a miks i mastering potpisuje Perica Šuran. Sve je snimljeno u studiju Partyzan u Puli.

Pjesmu prati i zanimljiv spot na kojemu je radio mladi redatelj Paolo Gentilini koji je i ovoga puta pjesmi dao svoj sugestivni pečat, te spotom gotovo filmski ispričao mističnu, nadnaravnu priču o dva kralja u svojim kraljevstvima čiji se usamljeni životi konstantno isprepliću. Spot dodatno krase i dvije ručno izrađene krune mladog i talentiranog dizajnera Davora Ivaneca.

- Iako mračnog naziva ova pjesma je sve, samo to ne! "Mrak" je himna svih onih malih i velikih privatnih ratova koje vodimo unutar sebe. Ovi izuzetno osobni stihovi nastali su u mračnom periodu mog života kada je najlakše bilo dignuti zidove oko sebe i sakriti se u svoj mrak – nekakvu iskrivljenu utopiju gdje me ništa nije moglo iznenaditi ni povrijediti. Kako je vrijeme prolazilo, počeo sam shvaćati koliko me uništavala ta suhoparna rutina u koju sam se čvrsto ugnijezdio. Najteže je bilo iskoračiti i prepustiti se raznim potencijalnim opasnostima i rizicima od razočarenja, povrjeđivanja ili neuspjeha, no upravo to suočavanje čini nas jačima i formira kao osobe. Nepredvidljivost života često nas zna šokirati, pozitivno ili negativno, ali u mom slučaju pokazala se kao kompas koji me, uglavnom, dobro vodi. Da, ponekad znam skrenuti s puta, kao i svi...ali malo prodrmam kompas i nastavim dalje. Hrabro. Bez ikakvog saznanja o tome što sutra donosi. Ali to mi više ne smeta. Jer život je lijep. I ja mu se radujem iz dana u dan, kaže Sandro.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of