sve se događa s razlogom

Tony Cetinski i Jure Brkljača iz izolacije poručuju - "Ovo je istina"

| Autor: Mladen RADIĆ

Tony Cetinski i Jure Brkljača, u izolaciji svojih domova snimili su pjesmu Miroslava Rusa "Ovo je istina".

"Ovo je moj odgovor na tisuću 'zašto' koje slušam od ljudi sve ove dane i koje i sam izgovaram. Ova pjesma je trenutak poniranja u samog sebe, u svemu ovome što nas je snašlo i u moru vremena koje mi se ukazalo u dugim danima izolacije. Svi tražimo razloge, tražimo izvor, tražimo istinu. Za mene je ovo istina!", poručio je Rus.

Rus, Tony i Jure, uz pomoć svojih suradnika Zvonimira Domazeta koji je bio zadužen za aranžman i Hrvoja Banića koji je odradio video-izdanje, pjesmu su istovremeno realizirali iz svojih domova u četiri grada, a može se pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/BTS6bStfLVM.

"Ponosan sam i sretan što su se Jurin i moj glas fino stopili i što smo se dotakli ključnih misli današnjice kroz pero Miroslava Rusa. Ova pjesma je veća od nas samih, jer je dokaz ovog vremena i za sva vremena. Ona ostaje i kad nas više ne bude. Spot je rađen s malo dubljom porukom za one koji ju vide vrlo direktno i pomalo provokativno – 'Priroda pamti , priroda vraća/Tko to ne cijeni, taj skupo plaća'" poručio je Tony.

"Pjesma govori o tome da se sve, što se događa, događa s razlogom i da u svemu lošem uvijek postoji nešto dobro. Okidač je bila trenutna situacija i ovom pjesmom htjeli smo ljudima dati malo motivacije", kaže Brkljača.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini