UZ TEBE

PRVI SAMOSTALNI SINGL LARE DEMARIN Vesela, ritmična i plesna pjesma

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Pjesmom "Uz tebe", Lara Demarin se ujedno predstavlja i kao kantautorica, jer je sama napisala tekst, a u suradnji s producentom Mihaelom Blumom glazbu, koji potpisuje i aranžman. Njihov glazbeni zanos, mladost i kreativnost, zaslužni su za veselu, ritmičnu i plesnu pjesmu, svjetske produkcije

Mladost, ljepota i kreativnost, savršeni su spoj za dobru pjesmu. "Uz tebe" je rezultat upravo takve kombinacije, a u eter je donosi novo mlado lice, Lara Demarin. Pažnju javnosti privukla je odličnim izvedbama u jednom televizijskom showu, a sada je vrijeme za novi iskorak, prvi samostalni singl.

Pjesmom "Uz tebe", Lara se ujedno predstavlja i kao kantautorica, jer je sama napisala tekst, a u suradnji s producentom Mihaelom Blumom glazbu, koji potpisuje i aranžman. Njihov glazbeni zanos, mladost i kreativnost, zaslužni su za veselu, ritmičnu i plesnu pjesmu.

Zadovoljstvo napravljenim nije krila ni sama Lara, "Tekst pjesme nastao je u trenutku mog putovanja iz Zagreba za Pulu, što je moja najčešća i nerijetka relacija. U dugim vožnjama sam najviše inspirirana, a pjesma govori upravo o mojim odlascima, odnosno dolascima. Došla sam u studio kod Mihaela, pokazala mu tekst i u trenutku sam krenula pjevati. Emocije su me vodile kroz melodiju i stvaranje je teklo lagano, što je prednost rada s Mihaelom. Našli smo zajednički glazbeni jezik otkad smo krenuli surađivati i bez njega se ne bih ni usudila pjesmu predstaviti javnosti. Oboje smo perfekcionisti pa smo usavršavali pjesmu dugo vremena, no na kraju smo i više nego zadovoljni!", kazala je Lara.

- Vrlo je lako raditi s Larom, jer je donijela svjež materijal, koji mi se jako svidio jer je jako blizak mojem glazbenom izričaju. R'n'b se rijetko može čuti u radijskom eteru, pa sam sretan što ona upravo tim žanrom izlazi na scenu. Nadam se da će publika to prepoznati, kazao je ovom prigodom Mihael Blum.

Upravo taj r'n'b prizvuk i hip-hop podloga pjesme 'Uz tebe', tražila je i plesni spot. Na zadovoljstvo svih, realizirala ga je ekipa Hit Produkcije. Spot je dostupan na YouTube kanalu Hit Recordsa.

- Cijelu ideju ostvarila sam uz moje talentirane prijatelje, Diega Siqueiru i Laru Kapeloto. Klavir Bruna Krajcara je bio samo točka na i, iako jako velik atribut cijelog spota. Fokus spota je priča koja leži iza pojedinačnog pa zatim zajedničkog plesa te time dobiva na gradaciji, kao i sama pjesma, zaključila je Lara.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater