marei

VIDEO/Mlada glazbenica iz Tara Marina Žužić objavila NOVI SINGL "VRIJEDI LI"

| Autor: Portal Glas Istre
(Bernard RITOŠA)

MAREI je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a prethodnim singlom “Mjesec” se prvi put predstavila i kao autorica.

Nova pjesma je pitka i direktna i  zove se „Vrijedi li“. Autor teksta, glazbe i aranžmana je Danijel Damjanović, dok je MAREI ko-autorica teksta.
Mislim da zaista nije teško poistovjetiti se s pjesmom jer svatko prolazi kroz slične odnose, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom ili nekom drugom. To su odnosi u kojima se ljudi toliko navežu jedni na druge, da postaje gotovo nemoguće pomisliti na odvojen život. Kao da je taj odnos sve promijenio i da ništa više ne može biti kao prije. I u svemu tome se čovjek pita: vrijedi li proživljavati bolne i teške trenutke, gubiti samopouzdanje i vrijedim li ja kao čovjek u ovom odnosu? A odgovor na pitanje svatko traži za sebe. – izjavila je MAREI.
Pjesmu prati i popratni video broj koji potpisuje Mladen Đaković i N.O. Production, a zamišljen je na način da ne stvara još jednu paralelnu priču s pjesmom, nego da sjetnim i pokretnim kadrovima pokaže ranjivost i izloženost o kojima pjesma govori.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of