GOSTOVANJE U PULI

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / Prepun atrij pulskog Kaštela odlično raspoložene publike i temperamentan nastup Frajli

| Autor: Glas Istre


Popularna skupina iz Novog Sada, The Frajle, često su u Istri - u unutrašnjosti Istre su i snimile spot za singl "Noćas si moje vino" - a istarska publika ih svaki put objeručke dočeka. Tako je bilo i u ponedjeljak navečer, kad su nastupile na pulskom Kaštelu, a brojna publika pristigla je u velikom broju da uživa u uvijek temperamentnom i atraktivnom nastupu ove tri dame.

Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča - tri vokala i akustična gitara, nastupaju i osvajaju publiku od 2009. godine, a zahvaljujući njihovim jedinstvenim live nastupima, vrlo su tražene i svaki njihov nastup je pravi show.

I na pulskom koncertu priredile su dobro znanu glazbenu recepturu - našlo se tu najrazličitijih glazbenih žanrova - među kojima i čardaš, popa, rocka, šansone… u izvedbi kako covera tako i vlastitih skladbi.

Često ih, zbog sjajne komunikacije s publikom, nazivaju i kabaretskom skupinom, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija. I ovoga puta opravdale su svoju reputaciju - što se moglo vidjeti po brojnoj odlično raspoloženoj publici.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater