NOVI PROJEKT PRED NAJDRAŽIMA

POGLEDAJTE VIDEO / PJEVAČKA DIVA Tereza predstavila singl i spot "Ima te" snimljen u Istri

| Autor: Mladen RADIĆ


Pjesmu čiji tekst i glazbu potpisuje Aljoša Šerić, uz aranžman Gorana Kovačića Gorkog, Tereza je vrhunski interpretirala, i ponijeta emocijama, od srca je zahvalila svima koji su sudjelovali u stvaranju ove posebne audio-vizualne priče. Važnu ulogu imala je redateljica spota Katja Restović iz Poreča

Tereza Kesovija preksinoć je u intimnom krugu najbližih, predstavila novi singl i spot za pjesmu "Ima te" koji je snimljen u Istri. Na promociji su joj vjerna podrška bili dragi prijatelji među kojima su bili Gabi Novak, Drago Gradečak, Boris Štajduhar i Anamarija Kronast te njezini najdraži - unuka Mila, snaha Ljiljana i sin Alen.

U Motovunu, na Mirni, Limu…

Pjesmu čiji tekst i glazbu potpisuje Aljoša Šerić, uz aranžman Gorana Kovačića Gorkog, Tereza je vrhunski interpretirala, i ponešena emocijama, od srca je zahvalila svima koji su sudjelovali u stvaranju ove posebne audio-vizualne priče. Važnu ulogu odigrala je redateljica spota Katja Restović iz Poreča koja ga je, prema Terezinim riječima "ponešena emocijama melodije koju je Aljoša Šerić napisao, čudesnim talentom kojeg posjeduje", uobličila u jedan čudesan film.

Tereza je ljetos unatoč vrelom istarskom suncu, obišla lokacije Motovuna, rijeke Mirne i Limskog kanala, i snimala kadrove ove male filmske priče.

"To su bila naporna četiri dana no međutim, toliko beskrajno draga i beskrajno vrijedna da ih neću sigurno nikad zaboraviti", ispričala je te dodala: "Oduševljena sam ovom pjesmom, ona je čista emocija, ona je kao molitva i naježim se svaki puta kada ju slušam. Aljoša je odradio vrhunski posao. Katja Restović s kojom sam snimala spot također, snimali smo iznad tog veličanstvenog Limskog kanala, naša domovina je toliko lijepa, uživala sam iako smo snimali čak četiri dana. Mislim da će ova   pjesma ostati u dušama moje publike kao što je i u mojoj."

Četvrta suradnja

Ovo je četvrti Katjin video spot za Terezu u kojem ju je, na prvo slušanje pjesme, vidjela i zamislila kao nikad prežaljenu monegašku princezu Grace Kelly i ističe kako je ta suradnja od prvog trenutka za nju bila važna i posebna.

"Duboko se divim Terezi, od prvog trena kad sam je upoznala, a to je bilo prije nekih 15-ak godina. Ovaj kratki film, nazovimo to tako - je njoj i meni izuzetno važan. Pjesma je vrlo posebna, drugačija i snažna. Aljoša je to sjajno napravio, a ona vrhunski interpretirala. Snimanje je trajalo četiri dana i bilo je izuzetno naporno zbog vrućine, ali i zahtjevno, no svi nestrpljivo čekamo reakcije publike. U zadnje vrijeme inače zaista rijetko radim glazbene video spotove. Naime - radim samo ako me se dojmi pjesma ili ako je izvođač moj dragi prijatelj. Tereza i ja razumijemo se bez riječi. Rijetka su takva 'prepoznavanja' i međusobno poštovanje i ljubav. Beskrajno povjerenje. Zato je užitak zajedničkog stvaranja maksimalan - a to je prava rijetkost", kaže Katja Restović.

Tereza KesovijaKatja Restović Terezu je u ovoj "maloj filmskoj priči" zamislila kao nikad prežaljenu monegašku princezu Grace Kelly

Spot se snimao na lokacijama rijeke Mirne i Motovuna te Limskog kanala, dok su portreti snimani u kazalištu Poreč i u porečkom BO Hotelu Palazzo.

Kameru, rasvjetu i postprodukciju potpisuje Josip Ružić "Rose Art" iz Kaštelira uz asistenta Tereziju Ružić. Filip Ružić bio je zadužen za auto play, a Zvonko Brizić brinuo je za prijevoz vozila. De Rigo Vision Hrvatska d.o.o. i Vedran Cvek, ustupili su vozilo za snimanje i sunčane naočale koje je Tereza koristila na snimanju. Make up je radila Irena Herceg, asistent Katje Restović bio je Patrik Darrer, koji je snimao i making of.

Među gostima na promociji spota bila je i Gabi Novak (Igor AUFERBER)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of