PULSKI GLAZBENIK

OSEBUJNI AUTOR NASTUPA U VODICAMA: Mor Roll spreman rasplesati publiku na CMC festivalu svojom novom pjesmom

Jako se veselim nastupu na CMC festivalu, pogotovo jer debitiram na najvećem glazbenom tulumu u regiji. Moj tim i ja smo jako nabrijani, dolazimo rasplesati vodičku publiku i podići opću razinu serotonina. Želja mi je predstaviti istarsku glazbenu baštinu u najboljem svjetlu u interesantnoj i nesvakidašnjoj fuziji s afro ritmovima, kaže Mor Roll uoči nastupa u Vodicama

| Autor: Mladen RADIĆ
Mor Roll i bend

Mor Roll i bend


Na 14. CMC festivalu u Vodicama 10. i 11. lipnja opet će se okupiti neka od najvećih imena regionalne glazbene scene, a među njima je i osebujni pulski glazbenik Mor Roll, pravim imenom Vedran Šilipetar koji nastupa u subotu kada će izvesti svoj novi singl.

Moru Rollu će ovo biti prvi nastup na CMC festivalu, a njegov cilj je jasan i odlučan - rasplesati publiku u Vodicama. Mor Roll će ovim nastupom samim time publici pružiti predah od užurbanog načina života svojom zaraznom, mističnom i plesnom pjesmom "Susedica" s kojom je najavio studijski album "AndaluzIstria" objavljen u travnju ove godine.

"Jako se veselim nastupu na CMC festivalu, pogotovo jer debitiram na najvećem glazbenom tulumu u regiji. Moj tim i ja smo jako nabrijani, dolazimo rasplesati vodičku publiku i podići opću razinu serotonina. Želja mi je predstaviti istarsku glazbenu baštinu u najboljem svjetlu u interesantnoj i nesvakidašnjoj fuziji s afro ritmovima. Nastup će biti energičan, pun ritma i umjetničkog naboja. Egzotične ritmove svirat će neponovljivi Đole, plesnu koreografiju osmislila je zanosna Lena, dok je Ewa Samanta zadužena za elektronsku podlogu. Uglavnom, puni smo adrenalina i pozitivne vibre. Siguran sam da će nakon našeg nastupa ostati nevidljiv, ali neizbrisiv trag u povijesti CMC festivala i hrvatske glazbe!", entuzijastično poručuje Mor Roll.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini