U 74. GODINI

ODLAZAK VELIKANA: Preminuo američki pjevač i glumac Meat Loaf, svjetski znan po hitu "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)"

| Autor: Glas Istre
Meat Loaf (Foto: Meat Loaf Facebook)

Meat Loaf (Foto: Meat Loaf Facebook)


Američki pjevač i glumac Meat Loaf - pravim imenom Marvin Lee Aday - preminuo je sinoć u 74. godini, navodi se u priopćenju objavljenom jutros na njegovoj službenoj Facebook stranici jutros, javlja NME.

"Srce su nam slomljena, jedinstveni Meat Loaf preminuo je večeras, a uz njega je bila njegova supruga Deborah", stoji u poruci. "Kćeri Pearl i Amanda te bliski prijatelji bili su s njim u posljednja 24 sata."

"Njegova nevjerojatna karijera protezala se kroz 6 desetljeća u kojima je prodao preko 100 milijuna albuma diljem svijeta i glumio u više od 65 filmova, uključujući Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show i Wayne’s World. ‘Bat Out of Hell’ i dalje je jedan od 10 najprodavanijih albuma svih vremena.”

Poruka se nastavlja:

"Znamo koliko je značio mnogima od vas i uistinu cijenimo svu ljubav i podršku dok prolazimo kroz ovo vrijeme tuge zbog gubitka tako inspirativnog umjetnika i prekrasnog muškarca.

"Zahvaljujemo vam na razumijevanju naše potrebe za privatnošću u ovom trenutku. Od njegovog srca do vaših duša... don’t ever stop rocking!"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini