MALO OPTIMIZMA

NORMALIZACIJA: Sea Star festival u Umagu trebao bi se održati redovno po planu. Poznati su datumi i lista izvođača, među kojima su i svjetski poznata imena

| Autor: Erika FILIPLIĆ
Sea Star 2019.

Sea Star 2019.


Usprkos pandemiji koronavirusa, Sea Star festival u Umagu ove godine bi se trebao redovno održati. Prošlogodišnje izdanje bilo je otkazano zbog pandemije, ali izdanje festivala 2021. za sada je u planu. Na službenim stranicama objavljena su imena koja će nastupiti, kao i datum održavanja - 28. i 29. svibnja.

Također, ulaznice kupljene za prošlogodišnji festival prihvaćaju se i za ovogodišnje izdanje. Od Sanjina Đukića, predstavnika Sea Stara u Hrvatskoj (a inače je riječ o organizatorima čuvenog Exita u Novom Sadu), saznajemo kako pripreme za festival teku po planu.

- Prije svega, pratimo kompletan razvoj epidemiološke situacije, proces cijepljenja i u Hrvatskoj i vani te normalizaciju stanja. Na osnovu svih informacija će se donositi konačne odluke. Postupat ćemo onako kako je najsigurnije za publiku, izvođače i sve koji rade na festivalu. Mi smo spremni realizirati ga u bilo kojem trenutku, a prije svega u terminu koji sada komuniciramo, a to je 28. i 29. svibnja, s potvrđenim velikim imenima glazbene scene kao što su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek i ostali. Točnije, svima koji su već bili najavljeni za prošlu godinu. Prošle godine smo, zbog uvjeta, održali Sea Star Streaming Festival, više kao podsjećanje na prošla izdanja. Ali, digitalna verzija nikad neće zamijeniti živi festival, kazao je Đukić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum