SVE RUKE SU BILE U ZRAKU

NA PULSKOM KAŠTELU: Ljetna ludnica na koncertu Brkova

Nepodnošljiva sparina nije nikome odviše smetala jer su ruke bile u zraku te se pjevalo i skakalo do zadnjeg atoma snage. Punk parodiranje narodnjaka jako se sviđa Puljankama i Puljanima koji su Brkove prihvatili k'o svoje i najradije bi ih slušali do zore

| Autor: Mladen RADIĆ


Je li u pitanju tek obična i najprirodnija želja publike da se ispuše ili je u pitanju činjenica da Brkovi jesu otpočetka svog postojanja ime ili kako se kaže, firma, ali njihov rasprodani koncert preksinoć je pretvorio dvorište Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu u jedno uzavrelo grotlo zabave.

Animatori

Nepodnošljiva sparina nije nikome odviše smetala jer su ruke bile u zraku te se pjevalo i skakalo do zadnjeg atoma snage.

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Punk parodiranje narodnjaka jako se sviđa Puljankama i Puljanima koji su Brkove prihvatili k'o svoje i najradije bi ih slušali do zore.

Pjevač Šemso pokazao je svoje pjevačke, ali i animatorske sposobnosti kada se radilo o publici koju zapravo nije trebalo puno animirati već je bilo dovoljno zasvirati poznate hitove.

Uživanje

Šemso se trudio ostati staloženo ciničan i spreman na šalu, ali izgleda da ga je atmosfera barem malo dirnula te se od srca zahvalio svojim pulskim fanovima koji su na kraju nahrupili na pozornicu kako bi se pridružili bendu u izvođenju zadnje pjesme te iskoristili priliku da zapjevaju par pjesama Idijota.

(Snimio Duško Marušić Čiči)

Neke legende žive vječno, dok bi međusobni odnosa i Brkova i njihovih fanova mogao kod nekih izvođača izazvati zavist. Ovo nije koncert, ovo je raspašoj, prava ludnica.

U Puli se tako preksinoć nisu štedjeli niti glazbenici niti publika, Kaštel je bio mjesto za zabavu, ali i uživanju u ljetu dok se može.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum