POGLEDAJTE VIDEO

Miki Solus predstavlja novi album "Najbolji su pjevači bez sluha"

| Autor: Tea TIDIĆ
Miki Solus

Miki Solus


Kantautor Miki Solus predstavlja novi album zanimljivog naziva "Najbolji su pjevači bez sluha", a uz njega i novi spot za pjesmu "U makedonskom restoranu".

U novom spotu su na zanimljiv način prikazani dobro znani akteri makedonske povijesti poput Aleksandra Velikog i Toše Proeskog, a u spotu se našao i lik legendarnog gitarista Vlatka Stefanovskog.

Album "Najbolji su pjevači bez sluha" sadrži 11 pjesama i snimljen je u jednom danu, u minimalnom akustičnom aranžmanu (ukulele, bubanj, bas, uz poneku gitaru ili klavir). Sve pjesme je snimio, miksao i masterirao Silvio Pasarić u SIPA studiju, a spot za pjesmu "U makedonskom restoranu" snimio je i montirao Doringo.

Na albumu su svirali i aranžmane slagali basist Frane Visković i bubnjar Ivan Strahija, a njima su na nekim pjesmama pripomogli flautistica Diana Čerenšek i trubač Rene Rehak te sveprisutni Silvio Pasarić. Za likovno oblikovanje albuma zaslužan je Izar Lunaček, ljubljanski slikar, filozof i ilustrator.

"Tekstovi pjesama su blesavi, teme su bedaste, a za glazbu će zlobnici opet reći: 'Sve su ti pjesme iste'. Ovo nije album za ljude koji prate trendove, koji vole kada izvođači zvuče 'svjetski, a naše'; ovo nisu pjesme za ljubitelje vrhunske produkcije i zapadne rock estetike, a ponajviše ovo nije album za poklonike tehničke izvedbe, ugodnih vokala i bogatih aranžmana. Svi ostali možda bi mogli uživati u ovom albumu", rekao je Miki Solus.

Naslovnica albumaNaslovnica albuma

Cijeli album može se poslušati na svim digitalnim servisima na linku https://bfan.link/najbolji-su-pjevaci-bez-sluha

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of