NIŠTA KAMERE SAMO PUBLIKA

Koncert u subotu ispod Šohta na Pjacalu: LABINSKA SCENA - LIVE SCREAMING!

| Autor: Branko BIOČIĆ
Koncert će se održati kod Šohta

Koncert će se održati kod Šohta


U DKC-u Lamparna 13. ožujka ove godine u sklopu Festivala industrijske baštine te u povodu 100. obljetnice Labinske republike, održan je live streaming koncert Labinske scene na kojem je nastupilo je čak devet sastava i izvođača iz Labina, ali zbog pandemije nažalost bez prisustva publike.

Prijenos je trajao punih pet sati, a brojnoj online publici obećan je i jedan pravi koncert uživo čim to bude moguće.

Na novom, "live screaming" koncertu Labinske scene koji će se održati u subotu 26. lipnja ispod šohta na Pjacalu u Labin, pod sloganom "Ništa kamere samo publika" nastupit će osam izvođača: Restless, La Passionaria, Antonio Bakskijera & Friends, Loell Duinn, Sick Sheets, Protest mozga, Storm i Holivud Ribe.

Koncert je realiziran u suradnji s Udrugom za promicanje glazbeno-scenske kulture IKS iz Labina.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica odnosno 200 ulaznica po 30 kuna u pretprodaji.

Ako ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će biti 40 kuna, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će se pustiti dodatne ulaznice.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Na ovom koncertu koji će se održati u subotu 26. lipnja na Pjacalu u Labinu kraj Šohta ekskluzivno će nastupiti čak 3 nova benda koji će se po prvi puta predstaviti domaćoj publici pod zajedničkim nazivnikom Labinske Scene.

Program je sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" (#jersviratisemora) provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije te uz potporu grada Labina.

Ovim koncertom Labinske scene "Ništa kamere, samo publika" u subotu 26. lipnja na Pjacalu kraj Šohta završiti će desetgodišnje bogato razdoblje nezavisne glazbe s ovih prostora iza kojeg ostaju 3 CD kompilacije s 48 pjesama, mnogo video uratka i spotova, video koncerta "Labinska scena za 100 let" i predstavljanja bendova u trajanju od čak 5 sati te skraćenu verziju istog.

Novi bendovi daju sigurnost da će glazba u Labinu još dugo svirati, uveseljavati i raspjevati labinsku publiku.

Napomena:

"Pravila o obvezi imanja covid - potvrda o cijepljenju ili preboljenju se NE ODNOSE na koncerte u sklopu akcije "Jer svirati se mora". Stoga, posjetitelji ne moraju biti dvostruko cijepljeni niti će morati dokazivati da su preboljeli Covid i na taj način stekli imunitet. Ti se koncerti odvijaju s drastično smanjenim brojem posjetitelja kao što organizatori slijede i sve druge sigurnosne i zdravstvene upute dobivene od nadležnih tijela poput mjerenja temperature na ulazu i slično."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini