OBJAVIO SINGL "PUTUJEMO I KAD STOJIMO"

Koncert Massima za Dan grada u pulskoj kazališnoj kući, KARATA VIŠE NEMA

Massimo u srijedu nastupa u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula gdje će uveličati Dan grada, a priliku će ovaj veliki glazbenik rođen u Puli iskoristiti da promovira koncertni album "Vještina Boutique". No, karata više nema, zbog epidemiološke situacije pušteno je svega 110 ulaznica koje su razgrabljene u nekoliko minuta

| Autor: Mladen RADIĆ
Massimo Savić

Massimo Savić


Prošla je gotovo godina dana od kada je Massimo objavio pjesmu "Mali krug velikih ljudi" koja je postala hit te ne silazi s vrha svih domaćih top-ljestvica, zbog čega Massimo priznaje da mu je bilo izazovno pronaći nasljednika tako velike pjesme.

Video-izdanje

No, kako se ne može stalno živjeti na staroj slavi, za novoobjavljeni singl odabrana je pjesma "Putujemo i kad stojimo" koju su napisali Ivan Dečak, Nenad Borgudan i Aljoša Šerić. Radi se o svojevrsnoj posveti potresom pogođenom Zagrebu, iako će se u stihovima prepoznati svi koji su utjehu od životnih nedaća pronašli u svom domu i svojim najmilijima.

Pjesma će uskoro dobiti i svoje video-izdanje za koje je odgovoran dugogodišnji Massimov suradnik - redatelj Radislav Jovanov - Gonzo.

Massimo u srijedu nastupa u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula gdje će uveličati Dan grada, a priliku će ovaj veliki glazbenik rođen u Puli iskoristiti da promovira koncertni album "Vještina Boutique". No, karata više nema, zbog epidemiološke situacije pušteno je svega 110 ulaznica koje su razgrabljene u nekoliko minuta.

Organizatori poručuju da koncert počinje točno u 20 sati jer sve mora biti gotovo do 22 sata zbog epidemioloških mjera.

Nastavak je to niza koncerata, jedanaesti po redu, koji se održavaju u povodu Dana Grada, a koje je inicirao kolega novinar Daniel Sponza, na kojima su do sada na svojim obljetničkim programima odnosno koncertima nastupali istarski glazbenici i to Anelidi - dva puta u povodu 45. i 50. obljetnice karijere, Bruno Krajcar, grupa Nola, Gustafi, Livio Morosin, Elis Lovrić i Franko Krajcar, Vesna Nežić-Ružić te Lidija Percan, dok je pretprošle godine koncert bio posvećen nezaboravnom Oliveru Dragojeviću, a nastupile su dalmatinske glazbene snage Meri Cetinić i Tedi Spalato, pojačane kantautorima Leom Deklevom i Brunom Krajcarom, koji su surađivali s Oliverom. Povod ovom koncertu bila je odluka gradskog vijeća da se Oliver Dragojević posthumno proglasi Počasnim građaninom grada Pule. Pokrovitelji koncerta su Grad Pula i JU Pula Film Festival.

Massimo je krajem 2019. održao devet koncerata kojima je obilježio 15 godina od izlaska albuma Vještina. Koncerti su snimljeni i objavljena je ekskluzivna ploča "Vještina Boutique" koju će Massimo u pratnji trija promovirati sutra.

Karizma i strast

U pratnji Ive Popeskića, Elvisa Stanića i Henryja Radanovića Massimo će izvesti pjesme s albuma "Vještina" kao i neke od svojih najvećih hitova u novim aranžmanima. Pjesme Olivera, Arsena, Gibonnija, Jure Stublića, Indexa, Bijelog Dugmeta oživile su u raskošnom akustičnom obliku zahvaljujući Massimovom neponovljivom glasu, karizmi, strasti prema glazbi te besprijekornom muziciranju njegovog benda.

Massima očekuje ljetna turneja po obali, a prije toga, već 15. svibnja održat će live promociju ploče "Vještina Boutique" u zagrebačkoj Laubi. Program je sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater