ZAGRIJAVANJE U OŽUJSKO PUBU 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / I domaće zvijezde stigle u Pulu na koncert Arctic Monkeysa: EVO KAKO JE BILO NA WARM UP PARTYJU

| Autor: Tea TIDIĆ


Pulsko gostovanje Arctic Monkeysa pravi je magnet i za brojna domaća dobro znana lica - naime, mnogi od njih su već od ranih popodnevnih sati krenuli se zagrijavati za večernji spektakl u Ožujsko Pubu Zaobilaznica.

Riječ je o ekskluzivnom partyju "Glazbena točionica" Ožujskog, a tu su bili influencer Marko Vuletić, pjevačica, voditeljica i influencerica Ida Prester, pjevač Krankšvestera Hrvoje Marjanović Sett, pjevačica Maja Bajamić, frontman grupe Vatra Ivan Dečak, arhitektica i influencerica Nina Mia Čikeš poznata po svom instagram profilu ninaberlina, zatim frizerka slavnih Mia Circotta... a u večernjim satima će im se u Areni pridružiti i najuspješnija domaća influencerica Ella Dvornik sa suprugom Charlesom.

U Ožujsko Pubu Zaobilaznica tako su bili svi faktori za dobru zabavu - bilo je tu ića i pića, kao i dobra glazba u izvedbi riječkog sastava Dijagnoza. Okupljeno društvo je uživalo, neki su uskočili i zapjevali s Dijagnozom, a sve to su brojni influenceri dokumentirali na društvenim mrežama. A što poznati kažu o Arctic Monkeysima?

- Dobri su, bit će nešto od njih - nama su govorili, u vrijeme Jugoslavije - "tko je uspio u Puli, uspio je u cijeloj Jugoslaviji", našalio se Ivan Dečak, frontman grupe Vatra.

(Snimila Tea Tidić)

Inače, Dečak kaže da je trenutno na Krku, gdje mu je s obitelji "ljetna baza".

- Od tamo putujem naokolo, a kad sam doma, klince učim plivati. Koncerata nikad dosta, ali imamo poprilično gust raspored - u srijedu sviramo u Valpovu, zatim u Osijeku, pa se vraćam na Krk… doći ćemo i do Istre, kaže Dečak. Kako provodi ljeto, upitali smo Idu Prester:

- Što se tiče koncerata, najbliže Istri smo bili u Opatiji, sad sam na trotjednom odmoru sa suprugom - uvalili smo djecu roditeljima, bili smo na festivalima i po fjordovima u Norveškoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, na Sarajevo Film Festivalu… u rujnu kreće serija koncerata - sviramo u Zagrebu, Podgorici, Dubrovniku, Beogradu, Novom Sadu, Osijeku… sad sam napunila baterije, tako da sam spremna, kaže Ida Prester.

(Snimila Tea Tidić)(Snimila Tea Tidić)(Snimila Tea Tidić)(Snimila Tea Tidić)(Snimila Tea Tidić)(Snimila Tea Tidić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini