CHARM MUSIC CROATIA

Važna obavijest za sve posjetitelje koncerata Arctic Monkeys i Tame Impale: OVE STVARI NE SMIJETE UNOSITI U ARENU

| Autor: Tea TIDIĆ
Pozornica je spremna za dvodnevni spektakl u Areni (Snimio Danilo Memedović)

Pozornica je spremna za dvodnevni spektakl u Areni (Snimio Danilo Memedović)


Na društvenim mrežama Charm Music Croatia, organizatora koncerata Arctic Monkeys i Tame Impale u pulskoj Areni, objavili su detalje što se smije unositi na ove koncerte. Objavu prenosimo u cijelosti:

- Kao što vam je sigurno poznato, u slučaju velikih koncerata postoje određeni uvjeti što se smije, a što ne smije unijeti u koncertni prostor kako bi čitav događaj prošao u najboljem redu.

Popis stvari koje ne biste trebali ponijeti u pulsku Arenu 16. i 17. 8. nalazi na slici ispod. Zabranjeni su profesionalni fotoaparati, kamere i snimači zvuka, pirotehnička sredstva, vatreno oružje i noževi, pića (alkoholna i bezalkoholna), hrana, kišobrani, stolice i i-padovi.

Na popis stvari dodajemo i da nije dozvoljeno unijeti ruksake, ali možete ponijeti manje torbice u veličini do A4 formata. Sigurni smo se da na ove stvari gledate kao na sitnice i da vam one neće narušiti ugođaj na dva velika koncertna spektakla koja nam slijede, poručuju organizatori.

Važno je napomenuti da su ulaznice personalizirane: samo osoba čije je ime na ulaznici smije ući na mjesto događaja nakon provjere osobne iskaznice.

Koncertna satnica za Arctic Monkeys:

  • 18.30 h Otvaranje ulaza
  • 20.00 h Inhaler
  • 21.15 h Arctic Monkeys

Koncertna satnica za Tame Impala:

  • 18.30 Otvaranje ulaza
  • 20.00 Mattiel
  • 21.15 Tame Impala

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini