'HEALING SOUNDS'

Dobrotvorna inicijativa hrvatskih producenata: Kompilacija domaće elektroničke scene za ŽRTVE POTRESA

Prvi najavi singl, zajednička pjesma najpoznatijih domaćih producenata Petra Dundova i Ilije Rudmana "Morning Glory" objavit će se 1. veljače, ostali singlovi kroz veljaču i ožujak dok je objavljivanje kompilacije planirano za 22. ožujka, odnosno na godišnjicu zagrebačkog potresa

| Autor: Zoran ANGELESKI
Ilustracija i dizajn omota

Ilustracija i dizajn omota


I domaća elektronička scena okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju Hrvatsku u posljednjih godinu dana. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se i priložili svoje radove okupljene za nadolazeću skoru kompilaciju prigodnog naziva "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project".

Kompilacija će biti objavljena u digitalnom formatu, kao i na vinilu u dva dijela. Kompilacijski album sadrži uglavnom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se zasad nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted, Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, Sergej Snooze, Vrh, Zarkoff.

Za ponedjeljak, 1. veljače najavljuju objavljivanje prvog najavnog singla, kao i početak prednarudžbi te funding kampanje za prikupljanje sredstava. Najavni singl je zajednička pjesma najpoznatijih domaćih producenata Petra Dundova i Ilije Rudmana "Morning Glory". Najavni singlovi objavljivat će se zatim kroz veljaču i ožujak, dok je objavljivanje kompilacije planirano za ponedjeljak, 22. ožujka ili, točnije, na godišnjicu zagrebačkog potresa.

Kompilacija će tog dana biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti tokom travnja.

Drugi dio vinilnog izdanja biti će objavljen nakon ljeta, s novim ekskluzivnim pjesmama, koje će naknadno biti pridodane i digitalnom izdanju kompilacije. Vinilna izdanja imati će i dodatnu notu posvete i svečanog oproštaja s klubom Sirup (2009. - 2016.).

Ukupni ostvareni prihod nakon objavljivanja kompilacije uplaćivati će se na račun zaklade Solidarna i Fonda 5.5.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater