RASPJEVANA MLADOST

Četvero Istrana prošlo audicije u "The Voice Hrvatska": Iva Islambegović, Gianluca Draguzet, Angelica Zacchigna i Ines Nožica

| Autor: Mladen RADIĆ
Gianluca Draguzet, Angelica Zacchigna, Iva Islambegović i Ines Nožica (Snimio Dario Njavro)

"The Voice Hrvatska" se nastavlja u trećoj sezoni što gledatelji HRT-a mogu pratiti svake subote navečer nakon Dnevnika na prvom programu. Većina mentora popunila je timove no u četiri tima ostalo je još osam slobodnih mjesta, tako da nervoza raste.

Ipak, već se sada zna da dalje ide četvero kandidata iz Istre i to Iva Islambegović koju je u svoj tim odabrao Davor Gobac, Ines Nožica koja je u timu Ivana Dečaka te Gianluca Draguzet i Angelica Zacchigna koji su se našli u timu kojem je mentorica Vanna. Vidjet ćemo hoće li se im se još netko pridružiti, no za sada su to istarske snage koje će mentore i publiku idućih tjedana pokušati zadiviti svojim glasovima.

U Vanninom timu još je samo jedno slobodno mjesto. Davor Gobac treba muške glasove, a Massimo ženske. Ivan Dečak, mentor s najduljim stažem, za posljednju Audiciju ostavio je tri slobodna mjesta. Nakon audicija "The Voice Hrvatska" nastavlja četrdeset natjecatelja sljedeće subote, 11. siječnja, u prvom od tri Nokauta.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater