U UTVRDI PUNTA CHRISTO

Trodnevni GoatHell Metal Fest donosi koncertne nastupe 18 bendova iz devet zemalja

| Autor: Tea TIDIĆ
Infernal Tenebra

Infernal Tenebra


Nakon trogodišnje pauze, u Puli se opet održava GoatHell Metal Fest. Kako saznajemo, održat će se od 27. do 29. srpnja u utvrdi Fort Punta Christo u Štinjanu.

U tri dana trajanja festivala nastupit će 18 bendova različitih metal žanrova iz devet zemalja Europe i svijeta: Meksika, Iraka, Litve, Malte, Grčke, Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske - a to su Deathless Legacy, Infernal Tenebra, Archaic, Angelcrypt, 17 Crash, RuinThrone, SpellScroll i drugi.

ArmadaArmada

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking i kampiranje, kao i bogata ponuda hrane i pića, te dnevni "Hell Beach Party" na plaži uz beach bar, glazbeni i DJ program, panoramske vožnje brodom do Brijuna, uprizorenje borbi rimskih gladijatora i srednjovjekovnih vitezova, izložbe, radionice…

SpellScrollSpellScroll

Festivalske ulaznice u pretprodaji bit će dostupne do 26. srpnja u ponoć po cijeni od 35 eura i mogu se kupiti putem festivalske stranice www.goathell.eu, Entrio prodajnog sistema ili na Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

RuinThroneRuinThrone

Jednodnevnu ulaznicu za festival biti će moguće kupiti isključivo na festivalskom ulazu po cijeni od 19 eura, dok će festivalska ulaznica na ulazu stajati 40 eura.

Deathless LegacyDeathless Legacy

Valja istaknuti da su na ovogodišnji festival svoj dolazak najavili novinari njemačkog Metal Hammera, najvećeg europskog magazina specijaliziranog za metal glazbu.

ArchaicArchaic

Također, GoatHell je ponovo ostvario suradnju s MetalShopom, najvećom svjetskom trgovinom i distributerom rock, moto, punk i heavy metal artikala, koji su sudjelovali u izradi višekratnih brendiranih čaša, gdje organizatori naglašavaju da se time doprinosi smanjenju utjecaja festivala na okoliš i podizanju svijesti o ekologiji i očuvanu okoliša.

AngelcryptAngelcrypt

Više informacija o festivalu može se naći na službenoj stranici festivala www.goathell.eu.

Plakat festivalaPlakat festivala

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter