PULSKA GRUPA DOGMA U NOVOM SINGLU OPET SURAĐUJE SA SAŠOM ANTIĆEM

"Moja je želja" - pjesma premijerno večeras na HRT-u, premijera spota u subotu na RTL-u

| Autor: Mladen RADIĆ
Naslovnica singla "Moja je želja" Dogme i Saše Antića

Naslovnica singla "Moja je želja" Dogme i Saše Antića


Pjesma "Moja je želja" novi je singl pulske Dogme kojim ovaj sastav najavljuje svoj šesti album koji će biti objavljen pod etiketom izdavačke kuće Dallas. Tekst za pjesmu potpisuju Sandro Pettener i Saša Antić iz TBF-a, a pjesmu su obogatili Branko Sterpin na trubi, Luka Žužić na trombonu, te Mauro Giorgi na akustičnoj gitari.

Melodično i snažno

Produkciju uz aranžman i glazbu potpisuju članovi Dogme: Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović i Toni Selaković.

Miks i mastering odradio je Perica Šuran. Dečki iz Dogme singl opisuju kao instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan, u pravom stilu Dogme.

- Pjesma "Moja je želja" govori o velikoj želji i nedovršenom letu koji smo svi mi imali u određenoj životnoj fazi kada smo nadobudno mislili da svojom (mladenačkom) energijom možemo promijeniti svijet, a onda te život prizemlji, sazriš i prođe vrijeme pa shvatiš da sve nestaje i da je sve prolazno i da treba živjeti za svaki trenutak. Ili kako Saša Antić kaže u pjesmi: "Sa daleke zvijezde pa sam u svijet, proša sve i svašta i dotaka sve, iscidia glad smutia šejk, ekstazu i bol, suze i smijeh, tuka glavom probia zid, kupia pamet dobia vid, da u svemu ćutim red i usrid vatre led, i da svaki tren je svet, jedna ljubav, jedan grijeh, jedan život jedan ples".    

Spot

Spot za pjesmu "Moja je želja" sniman je u pulskom Rojcu i u Zagrebu. Snimatelj, montažer i redatelj videospota je Dinko Čvorić Doringo.

Radijska premijera singla održat će se danas na Hrvatskom radiju u emisiji "Svijet diskografije" koju vodi Zlatko Turkalj -Turki, a televizijska premijera spota na redu je u subotu na RTL-u u emisiji Top.Hr u jutarnjem terminu. Video će se moći nakon televizijske premijere pogledati na YouTube kanalu banda Dogme kao i na YouTube kanalu izdavačke kuće Dallas.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter