POGLEDAJTE VIDEO

Što povezuje Davora Radolfija i Sašu Antića iz TBF-a?

| Autor: Glas Istre
Saša Antić i Davor Radolfi

Saša Antić i Davor Radolfi


Osim što su oboje glazbenici, Davora Radolfija i Sašu Antića iz TBF-a povezuje i činjenica da moraju pivat, baš kao što to kažu i u svojoj novoj pjesmi, koja ih je spojila ovom prilikom.

Možda na prvi tren neobičan spoj koji se vrlo brzo pretvorio u pun pogodak jer pjesma je već dobila epitet himne svih glazbenika.

Latino i mediterano glazbenika i repera osim pjesme povezao je i autor pjesme, pokojni Jure Stanić, koji je Davoru poklonio ovu pjesmu.

- Ova pjesma ima posebnu važnost. Prvo napisao ju je moj pokojni prijatelj koji ju mi je poklonio, a napisao ju je točno opisavši život svakog glazbenika koji živi glazbeni život i voli pjesmu, rekao je Davor Radolfi.

- Ovu pjesmu će shvatiti svi koji se bave glazbom i koji od glazbe ne mogu pobjeći. Posebna je jer već na prvu okupira pažnju i ima ono nešto, dodao je Saša Antić koji je u pjesmi sudjelovao i kao autor svog dijela teksta u kojem repa.

Oboje kolege, a sada i suradnici, puni su hvale jedan za drugoga. Iako su upravo ovom pjesmom započeli suradnju, itekako su upoznati i prate karijeru jedan drugoga.

Baš zato što su svjesni koliko su glazbeno različiti, ovaj spoj su jedva dočekali, na svoje i veselje svoje publike.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of