"ZAGRIJAVANJE" ZA EUROVIZIJU

FOTO I VIDEO / ŠČmania i u Londonu! Britanski fanovi grupu Let 3 dočekali pjesmom

| Autor: Glas Istre


Sinoćnjim nastupom pred 2.000 ljudi u krcatoj londonskoj dvorani Here at Outernet, Let3 je uspješno zaključio niz promotivnih nastupa uoči puta u Liverpool na završni dio natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Scene koje smo gledali u Varšavi, Tel Avivu i Madridu ponovile su se i u Londonu, a prvi vrhunac dogodio se već prije samog nastupa kada je Let prolazio pored fanova koji su čekali ulazak u dvoranu. Čim su ih ugledali engleski obožavatelji Leta i Eurovizije uglas su zapjevali "Mamu ŠČ" u čemu im se odmah pridružio bend.

Uslijedila su brojna fotografiranja i kratki susreti s fanovima od kojih su mnogi nosili ŠČ obilježja, a jedan od njih u potpunosti se pretvorio u Prlju odnosno njegovog dvojnika. Nakon ovakvog uvoda bilo je jasno da nas čeka još jedan sjajan nastup hrvatskih predstavnika. Ovoga puta prvo su pred punom dvoranom izveli "Ero s onog svijeta" predstavljajući tako engleskoj publici svoju verziju velikog djela hrvatske kulturne baštine s potpisom Jakova Gotovca.

Dugi pljesak publike pokazao je da je "Ero" bio pun pogodak, a onda je uslijedila od fanova dugo očekivana izvedba "Mame ŠČ!". I opet smo gledali i slušali zborno pjevanje, ovacije i potpunu euforiju u trenutku skidanja kostima koji su i ovdje do kraja osvojili publiku. Puni dojmova nakon kratkog, ali uspješnog puta u London, Letovci se upravo vraćaju u Hrvatsku i bez predaha nastavljaju akcije i pripreme za svoj skori put Zlatnim traktorom u Liverpool.

Podsjećamo da je Let3 najavio veliki open air koncert 2. rujna na zagrebačkoj Šalati, a neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19. svibnja u beogradskom Domu omladine te 25. svibnja u Puli.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom