LET 3 U završnici EUROSONGA - EVO I KAD NASTUPAJU

Nakon prolaska u finale, Prlja na konferenciji za medije poslao snažnu poruku: "Ponosni smo..."

| Autor: Glas Istre
(Snimio Livio Andrijić / Cropix)

(Snimio Livio Andrijić / Cropix)


"Sretni smo jer smo se plasirali sa velikom podrškom glasača i ponosni smo što nismo razočarali Hrvate koji su vjerovali u nas i koji su vjerovali da možemo doći do velikog finala. Odličan je osjećaj, jako sam sretan zbog toga", rekao je Zoran Prodanović Prlja na konferenciji za medije nakon prolaska u finale Eurovizije.

Pohvalio je i predstavnike koji nisu prošli te im poručio da nisu gubitnici.

"Naša inspiracija proizlazi iz toga da pokušavamo uvijek učiniti svijet ljepšim mjestom za sve. Naša mala glupa i jako pametna pjesma je na neki način proturatna pjesma jer vjerujemo da ne postoje pobjednici u ratu, svi su žrtve. Zaustavite je*ene ratove svugdje. A kako u ratu nema pobjednika, tako na Eurosongu nema gubitnika", rekao je Prlja, prenosi 24sata. 

Nakon što su svi nastupi završili došao je red na izvlačenje papirića koji su pokazali tko će kada nastupati u finalnoj večeri. Let 3 je izvukao papirić na kojemu je pisalo da nastupaju u drugoj polovici finala.

- Moram vam priopćiti da Let 3 u finalu svira u drugom dijelu programa, takozvani 'second hand'. To je puno bolje nego u prvoj, ali ja sam znao da ću to izvući. Ja to vidim, imam laserske oči. Uvijek najbolje za nas, najbolje ili ništa - poručio je Mrle.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter