"TRI, DVA, JEDAN - HO, HO, HO!"

U RTL-ovu božićnom specijalu sudjeluju čak tri tima iz Istre: JOVANOVIĆ, LA PARENZANA I GROMAČA

| Autor: Borka PETROVIĆ
Tim La Parenzana: Vladimir Pantović i njegova supruga Branka, kuhaju zajedno sa Sanjom Grahek - Buršić i Zlatom Katana Martić (Foto RTL)

Tim La Parenzana: Vladimir Pantović i njegova supruga Branka, kuhaju zajedno sa Sanjom Grahek - Buršić i Zlatom Katana Martić (Foto RTL)


Večeras je na RTL-u počeo novi gastro show "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!" kojim ćemo kratiti zimske dane pred nama. Slane i slatke delicije pripremat će pet timova, a neki od kandidata gledateljima i žiriju poznati su iz prijašnjih sezona omiljenog kulinarskog showa. Sva jela ocjenjivat će dobro poznati trio: Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček, koji do posljednjeg trenutka neće znati tko su kandidati pa će se iznenaditi kad među njima vide neka draga lica.

Neki do natjecatelja će, vjerujemo, posebno zanimljivi biti upravo Istranima, jer iz Istre kuhaju čak tri tima. Osim pulskog master chefa Dragana Jovanovića, koji će kuhati zajedno sa suprugom i dvoje djece, tu je i svima poznati Vladimir Pantović iz Poreča. On prevodi tim po imenu "La Parenzana". Lovran i Opatiju predstavlja tim "Gromača" kojeg vode Doris Vlah i Luka Dančulović.

foto

Tim Jovanović - Dragan, Anika, Verica i Gabriel (Foto RTL)

Kako doznajemo s RTL-a Vladimir Pantović i njegova supruga Branka u timu "La Parenzana" nastupat će zajedno sa Sanjom Grahek - Buršić i Zlatom Katana Martić.

Supružnici Vladimir i Branka Pantović sudjelovali su u trećoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa te im je iznimno drago što će sada imati priliku žiriju pokazati sve što su u međuvremenu naučili. Oboje su strastveni kuhari i veliki gurmani, a Brankina je riječ, šale se, uvijek zadnja u kuhinji, ali i izvan nje.

U ovoj božićnoj emisiji Istrijanima će u pomoć priskočiti njihova kuma Zlata te kumče Sanja. Zlata se, doznajemo, često druži i kuha s Pantom i Brankom tako da im neće biti problem zajedno se natjecati, budući da su već uigrana ekipa. Sanja će biti zadužena za pripremu deserta. To joj neće biti teško jer je po zanimanju slastičarka te pečenje torti i kolača "ima u malom prstu".

Popularni Panta nam je ekskluzivno otkrio da su ovoga puta pripremali sarme, patku, fazana, pizzu od čvaraka… sve ono što bi se Špičeku moglo svidjeti. To se i isplatilo jer su u jednom kolu, od maksimalnih 40 bodova žirija, osvojili čak 42 boda ! Ako želite saznati kako im je to uspjelo, morat ćete pogledati emisiju koja počinje večeras.

- Drago nam je da smo se vratili na RTL, susreli se sa starim prijateljima i pokazali koliko smo u kuhanju napredovali. Ovoga puta dobili smo i dosta desetki, pohvalio nam se Panta, a ovaj Porečan poznat je po tome što voli kuhati, ali i ugošćavati u svojoj konobi. Pa su tako njegova jela isprobala i brojna poznata lica, od političara do pjevača, od Zorana Milanovića do popularne Severine.

Tu je još i tim "Gromača" koji čine Doris Vlah i Luka Dančulović te Kristina i Ena Dančulović. Doris i Luka također su sudjelovali u trećoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' kad su stigli do finala i osvojili drugo mjesto. Taj živahni i uvijek nasmijani par mnogi gledatelji pamte po njihovoj pozitivnoj energiji koju su unijeli na set, ali i po legendarnoj sceni "puhanja šećera u prahu" u lice Špičeku.

foto

Tim "Gromača" - Doris Vlah i Luka Dančulović te Kristina i Ena Dančulović (Foto RTL)

Uz ovaj provjereni dvojac iz Opatije i Lovrana, zabava je zajamčena, a Doris i Luka u božićni specijal dolaze s pojačanjem - Lukinom suprugom Kristinom i njihovom kćeri Enom. Kristina se bavi prodajom, ali je vrlo spretna u kuhinji te ona i Luka često zajedno pripremaju ručak ili večeru dok im njihova 12-godišnja kći Ena pomaže u kuhinji. Takva situacija bit će i na setu nove sezone RTL-ova kulinarskog showa.

Doris i Luka svakako će biti najjače karike ovog tima zato što se i sami profesionalno bave kuhanjem. Doris ima kulinarski show na lokalnoj televiziji te zajedno s Lukom sudjeluje na raznim kulinarskim radionicama diljem zemlje, a često gostuju u restoranima, gdje pripremaju svoje specijalitete.

Polupani lončići i Prigorci

Uz tri istarske ekipe, u showu nastupaju i tim "Polupani lončići" kojeg čine reperi Marko Lasić Nered i Renato Đošić Renman, a kojima će se pridružiti njihove "mini verzije", odnosno sinovi Karlo Lasić i Nico Zen te tim "Prigorci" kojeg čine finalistice šeste sezone showa Ružica Šoštar i Barica Bistrički. S njima će kuhati Ružicin suprug Josip te nećakinja, studentica Mihaela Mrazović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater