'TRI, DVA, JEDAN - HO, HO, HO!'

Od ponedjeljka u RTL-ovoj televizijskoj emisiji kuhanje uz zabavu: Poznata pulska obitelj u božićnom kulinarskom showu KUHA ZAJEDNO SA SVOJOM DJECOM

Tim Jovanović čine supružnici Verica i Dragan Jovanović iz Pule te njihova djeca Gabriel i Anika Faith

Obitelj Jovanović u božićnom izdanju showa pod nazivom 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!" (RTL)

Obitelj Jovanović u božićnom izdanju showa pod nazivom 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!" (RTL)


Svi koji su gledali treću sezonu RTL-vog kulinarskog showa 'Tri, dva jedan - kuhaj!' zacijelo se živo sjećaju supružnika Jovanović iz Pule koji su slovili kao favoriti, ali u finalu njihovo jelo ipak nije bilo dovoljno dobro za pobjedu. Oni će nas uskoro, od ponedjeljka, 7. prosinca u 20.45 sati, ponovo zabavljati na malim ekranima i to u božićnom izdanju ovog showa pod nazivom 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!".

U ovogodišnjem blagdanskom izdanju showa pridružit će im se i posebni gosti - njihova djeca, 15-godišnji Gabriel i mlađa, 11-godišnja Anika. Kako doznajemo od Dragana, iako su svi jako zaposleni, trude se što više vremena provesti sa svojom djecom, a to nerijetko znači da i kuhaju zajedno.

- Često kod kuće zajedno kuhamo i tako se zabavljamo. Budući da su klinci revno pratili naše kuhanje u prvom gostovanju showa, kada smo dobili poziv da se ponovo pridružimo RTL-ovoj emisiji, upitali smo ih hoće li s nama. Oni su to, naravno, oduševljeno prihvatili i ukoliko se gledatelji ispred malih ekrana budu upola dobro zabavljali kao i mi na snimanju naša je misija obavljena, veli Dragan.

Priča nam da su tijekom snimanja kuhali na dvije jedinice. Anika je tako kuhala s mamom slatka jela, a on sa sinom slana. Pripremali su, među ostalim, prigodne jelovnike za badnji i božićni ručak.

Dok je Gabriel nešto tiši i povučeniji, Anika je otvorenija, a iako voli pripremati hranu, baš poput svoje mame, više voli u njoj uživati. Kako doznajemo ona se želi školovati za veterinara, no za tatinim je stopama krenuo Gabriel koji je upisao smjer kuharstva.

Podsjetimo, Puljanin Dragan je nakon izlaska iz showa otvorio poznati Gastro klub dok je Verica posvećena obiteljskom biznisu, odnosno domu za starije sobe, a nedavno su otvorili i fitness centar.

Poznati pulski chef, ali i humanitarac Dragan, iskazao se u ovo teško pandemijsko vrijeme kada je svojom idejom pokrenuo lavinu dobrote te okupio istarske ugostitelje koji su odlučili kuhati za operativce na terenu; policajce, vatrogasce i medicinare koji su bili, i još su, na prvoj liniji obrane protiv korone.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini