NOVA PONUDA U GRADU

SEDAM JEDINSTVENIH KOMBINACIJA OKUSA, AROME I TEKSTURE: Slavonska tvrtka u Puli otvorila svoj prvi dućan slastica izvan "baze"

| Autor: Duška PALIBRK
Marija Čulo, vlasnica firme 7 Stars u pulskoj trgovini (Snimila Duška Palibrk)

Marija Čulo, vlasnica firme 7 Stars u pulskoj trgovini (Snimila Duška Palibrk)


"Došli smo u Pulu i evo, otvorili trgovinu sa slasticama", kaže nam Marija Čulo, vlasnica firme 7Stars s proizvodnim pogonom u Vinkovcima, koja je oživjela još jedan poslovni prostor kod središnje tržnice. U susjedstvu su drugih slastičarnica i pekarnica, ali nisu si konkurencija. 7Stars ne nudi uobičajene kolače, već prave hotelske slastice, rekli bismo. Nešto što ste znali vidjeti na švedskom stolu (dok i te stolove nije pomela korona).

Marija Čulo kaže da njihov pogon u Vinkovcima radi već dvije godine i da su dosad opskrbljivali samo hotele i restorane. Pulu su i upoznali i zavoljeli tijekom odlične suradnje s istarskim hotelijerima. Pa su je tako i izabrali za sjedište svoje prve trgovine izvan matičnih Vinkovaca.

- Posebnost je ovih slastica što se rade procesom brzog smrzavanja, znači, proizvod tim načinom ostane očuvan i kad se odledi u biti kao da je tek napravljen. Imamo desertne čašice, monoporcije ili minitorte i kremaste kolače voćnih ili čokoladnih okusa te naš premium proizvod, kuglice punjene raznim kremama, sve po originalnim recepturama. Nudimo nešto što je malo drugačije, nisu to uobičajeni kolači, kaže Čulo. Po struci je socijalna radnica, ali i jako velik sladokusac, veli, pa ona osmišljava ove originalne slatkiše, a njezine ih slastičarke dorade i izrade.

Zašto 7Stars, pitamo. Zbog sedam jedinstvenih kombinacija okusa, arome i teksture. Zašto zvijezde? "Svaki naš desert je, poput svake zvijezde, jedinstven. Svaki se radi ručno pa je svaki poseban na svoj način".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter