TAR

MANGIATORRE FESTIVAL: Bogata gastro ponuda i zabavni program

(Foto: Turistička zajednica Tar-Vabriga)

(Foto: Turistička zajednica Tar-Vabriga)


Za sam kraj ljeta u Tar dolazi MangiaTorre festival, koji donosi jedinstvenu gastro ponudu na kotačima i bogat glazbeni program u trajanju od 31. kolovoza do 2. rujna s početkom u 19 sati. Već od srijede na MangiaTorre festivalu moći će se isprobati bogata paleta ukusnih street food zalogaja na tri različita trucka, koji u svojoj ponudi obuhvaćaju istarsku, primorsku i mediteransku kuhinju.

Svoju originalnu priču na kotačima ispričat će Capra Istrian street food koji donosi tradicionalne istarske okuse s modernim twistom, a iz ponude posebno ističu srdelu i boškarina, koji svojim okusima spajaju najbolje od istarske tradicije prezentirane na inovativan način, što ih čini idealnim ulovom za sve ljubitelje ukusnih delicija. Zatim je tu "79 tastes", kako govori i sam naziv, u svojoj ponudi objedinjuju čak 79 različitih okusa, čime će zadovoljiti sve istinske gurmane. Iz menija izdvajaju Philly Cheese tortilju i Green burger koji će najviše oduševiti vegansku publiku. Konačno, "Mediterranean House" će posjetitelje pokušati osvojiti jedinstvenim kombinacijama mediteranskih okusa, koje prezentiraju na kreativan način, a kao core artikle iz svoje ponude ističu fishburger i krumpiriće s umakom od češnjaka i mediteranskog bilja.

Uz bogatu ponudu hrane neizostavna je i večernja zabava, koja je na redu svakog dana festivala, a za vrhunsku atmosferu bit će zadužena poznata imena domaće glazbene scene. Na otvorenju festivala od 21 sati nastupa Minea. U četvrtak na festivalu gostuje Abba Real Tribute Band, koji donosi najveće uspješnice jedne od najpopularnijih disco grupa sedamdesetih. Petak je rezerviran za omiljenog domaćeg izvođača - Šajetu, koji će uz dobro poznate hitove iz svog repertoara priuštiti najbolju feštu svim generacijama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater