Tako mladi, a tako promišljeni i kvalitetni

FOTO / Posjetili smo pulsku pizzeriju koja je napravila svojevrsni iskorak i ponudila jedinstvenu pizzu koja je postala hit

| Autor: Jelena MILOVIĆ


Tako "mladi", a tako promišljeni i kvalitetni, moglo bi se na samom početku sažeti ono što čini osobnu kartu, ali i istinski dojam koji ostavlja Bistro & Pizzeria "Papillon". Naime, ovaj ugostiteljski objekt otvoren je prije nešto više od dvije godine, u prostoru u kojem se nekada nalazio Restoran "Wings", poznatiji kao "Bistro W", ali po svemu što smo u njemu vidjeli i probali, doista rade to znalački.

Kao da su se već dobrano profilirali u poslu, premda neki u Puli nisu niti upoznati s njihovim radom. U ovom lokalu, kao što i samo ime sugerira, možete pojesti pizzu, ali u ponudi su i druga jela: ukusna, ugodna za oko, uz vrhunsku uslugu. Naš smo razgovor započeli s ponudom pizza, budući da tu postoji jedna specifičnost koju vrijedi spomenuti.

Vlasnik Matej Racan opisuje nam njihove početke, kada su u startu odlučili napraviti svojevrsni iskorak i ponuditi pizzu od konopljinog brašna.

- To je vrlo brzo postao hit, a i mediji su nas dobro popratili zbog te jedinstvene ponude. Krenulo je dobro, a ljudi kojima se to sviđa ostali su naši klijenti i nadalje. Surađujem s jednom firmom iz Poreča - Robi Pizza, a njemu je bila želja staviti ovo brašno na tržište, otkriva nam Matej i pojašnjava da je riječ o samoj bazi pizze. Osim toga, naravno, u ponudi imaju i pizzu s klasičnim brašnom.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater