"HITMAN'S WIFE'S BODYGUARD"

POGLEDAJTE TRAILER: AKCIJA U ROVINJU NA FILMSKOM PLATNU s Ryanom Reynoldsom, Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom

U dvominutnoj najavi filma rovinjska crkva sv. Eufemije vidi se sceni eksplozije broda, a pojavljuje se i ulica Carera uz pjesmu Britney Spears "... Baby one more time". Tu je i jedna duža scena snimljena na plaži uz Šetalištr Vijeća Europe gdje je Reynolds kao bivši CIA-in operativac i psihološki izmoždeni tjelohranitelj Michael Bryce došao odmoriti dušu…

| Autor: Mladen RADIĆ


"Hitman's Wife's Bodyguard", nastavak filmskog hita "Hitman's Bodyguard" sniman i u Rovinju, konačno je najavljen s nekoliko trailera koji se mogu pogledati na YouTubeu.

U prvoj dvominutnoj najavi filma mogu vidjeti upravo prizori snimani 2019. u Rovinju. Kao i "Hitman's Bodyguard", preveden u nas kao "Čuvaj me s leđa", tako i najavljeni filmski nastavak opet donosi puno brzih kadrova uz neka od najjačih glumačkih imena trenutno u Hollywoodu a to su Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson. U filmskoj podjeli su još i Antonio Banderas, Morgan Freeman i Richard E. Grant, dok je film režirao australski redatelj Patrick Hughes koji je zaslužan i za prvi dio.

Moćni rovinjski prizori

O snimanju filma u Rovinju dosta se pisalo jer je dolazak filmskih zvijezda podigao prašinu, a bio je organiziran casting za statiste. Reynolds nije skrivao oduševljenje Rovinjom te je fotke objavio na društvenim mrežama, Jackson je dolazak iskoristio da posjeti Pulu, obišao je Arenu i u centru grada uživao u sladoledu dok su mu se u Motovunu dopale fritule, a dobre uspomene sa snimanja ponijela je i Salma Hayek koja se slikala dok se u pozadini vidi crkva sv. Eufemije.

Ova rovinjska znamenitost može se vidjeti i u prvom traileru u sceni kada nadomak rovinjske rive eksplodira brod, a pojavljuje se i ulica Carera uz pjesmu Britney Spears "...Baby one more time". Također, na početku trailera je i jedna duža scena snimljena na plaži šetališta Vijeća Europe gdje je Reynolds kao bivši CIA-in operativac i psihološki izmoždeni tjelohranitelj Michael Bryce došao odmoriti dušu. No, ubrzo postaje jasno da od odmora neće biti ništa.

Više će se moći vidjeti u filmu koji će, ako je suditi po najavi, obilovati akcijom i humorom. Osim što je snimao film, Reynolds je boravak u Istri iskoristio i za snimanje reklame za svoj džin.

U kinima 16. lipnja

Prvi nastavak "Hitman's Bodyguard" snimljen je 2017. i zaradio je blizu 180 milijuna dolara unatoč tome što ga kritičari baš i nisu dočekali raširenih ruku.

Ryan Reynolds u prizoru iz filma na plaži uz novu rovinjsku šetnicu

Nastavak filma "Hitman's Wife's Bodyguard" događa se četiri godine nakon originala, Reynolds se opet pojavljuje kao Michael Bryce, a Jackson je opet plaćeni ubojica Darius Kincaid, dok Hayek glumi njegovu suprugu.

Filmska akcija u ulici Carera

U kinima bi se trebao pojaviti 16. lipnja. Osim u Rovinju film je u Hrvatskoj sniman i u Zagrebu, Karlovcu i Rijeci, te u Trstu, Bugarskoj i Londonu.

Zvjezdana ekipa najavljuje film

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum