DUGOMETRAŽNI FILMOVI

KLUB PULSKE FILMSKE TVORNICE: U srijedu projekcija "Zagrebačkog ekvinocija" pa razgovor s autorom

| Autor: Mladen RADIĆ

Klub pulske filmske tvornice nastavlja programsku sezonu s dugometražnim igranim filmom "Zagrebački ekvinocij" koji će biti prikazan u srijedu u 20 sati. Režiju filma potpisuje mladi redatelj Svebor Mihael Jelić koji je ujedno i scenarist filma.

Tema filma je noćni život grada Zagreba, a priču pričaju upravo mladi za mlade. Zanimljivo kod ovog projekta je, osim što je ekipa filma izuzetno mlada, što je film realiziran s gotovo nula kuna, a financije koje su imali na raspolaganju skupili su putem crowdfunding (Indiegogo) kampanje i iskoristili ih za, kako piše i u samom filmu, sendviče tijekom snimanja.

Nakon projekcije uslijedit će razgovor na temu filma s autorom Sveborom Mihaelom Jelićem koji će se javiti putem Zooma. Razgovor će moderirati voditeljica Kluba i promocije PFT-a Dina Cvek.

Film je nastao u produkciji CEFGI-ja (Cameraeye FGI), kreativnoga kolektiva iz Zagreba. Glumačku postavu filma čine Lena Medar, Lana Bogović, Luna Pilić, Patrik Gregurec, Mislav Živković i Tin Blagojević, ali osim njih i gomile mladih statista, u Zagrebačkom ekvinociju glume i poznati glumci poput Ozrena Grabarića, Ksenije Marinković, Dade Ćosića, Gorana Grgića i Tomislava Ćurkovića.

Ulaz na projekciju je besplatan. Broj ljudi ograničen je na 15. Stoga se svi zainteresirani mole da se e-mailom jave na klub.pft@gmail.com kako bi najavili svoj dolazak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum