Prva postkorona projekcija

DANAS OTVORENO KINO VALLI Film "Emma" na velikom platnu gledalo 20-ak Puljana, a dozvoljeno je 45

| Autor: Zoran ANGELESKI

Uz dostupan svaki drugi red, a u redu uz nužan razmak od tri sjedala, 20-ak Puljana odlučilo se danas u 18 sati za prvu 'postkorona' projekciju na velikom platnu u ponovno otvorenom Kinu Valli, pogledavši film "Emma" redatelja Autumna de Wildea, kostimiranu dramu prema istoimenom romanu Jane Austen o bogatoj mladoj ženi koja vjeruje da se neće nikada udati.

Od ukupno 209 sjedećih mjesta u ovom kinu, filmove do daljnjeg može pratiti najviše 45 posjetitelja.

Nakon "Emme" i propisane jednosatne pauze za 'dezinfekciju' kina, uslijedila je projekcija rumunjskog trilera "Zviždači" redatelja Corneliua Porumboiua, o policajcu koji igra dvostruku ulogu i koji se s lijepom Gildom upušta u vrtlog korupcije i izdaje.

Iz kina Valli mole posjetitelje da prilikom boravka u kinu slijede istaknuta pravila ponašanja. Obvezno je pridržavanje fizičke distance i općih higijenskih mjera, a na samom ulazu su dostupni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom.

Posjetiteljima se preporučuje da ulaznice kupuju putem mrežne stranice kina, a danas se tim putem, za prvu projekciju "Emme", odlučilo njih 20-ak, zauzevši gotovo 50 posto dopuštenog kapaciteta.

Od 28. svibnja do 3. lipnja prikazivat će se "Ona koju zamišljaš" redatelja Saffia Nebboua, film o 48-godišnjoj profesorici koja se na društvenoj mreži predstavlja kao mlada pripravnica i pod pseudonimom počinje komunikaciju s mladićem Alexom, te "Sitne ribe" (redatelja Claudija Giovannesija), film nagrađen Srebrnim Medvjedom u Berlinu o bandi napuljskih dječaka uključenih u ulični rat od strane Camorre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum