KRENIZDRAVO.HR

ZDRAVLJE IZ PRIRODE: Funkcionalni med koji obožavaju svi alergičari i oni koji žele zaštititi svoj organizam - Matičnjak

Sada je pravo vrijeme da regulirate svoj imunitet i pripremite se za proljeće i neke ljepše dane, a med iz Matičnjakove riznice s crnim kimom – pravo je prirodno cjepivo

| Autor: Krenizdravo.hr
Funkcionalni med - matičnjak

Funkcionalni med - matičnjak


U prirodi se nalaze mnoga ljekovita blaga, poput biljaka i sastojaka koji mogu vrlo pozitivno i preventivno djelovati na neke naše tegobe.

Pogotovo danas kada je zdravlje u popriličnom fokusu i kada tražimo prirodne načine za održavanje ili pripremanje organizma na vrijeme koje dolazi.

Netko sklon alergijama često poseže za lijekovima jer bez njih ne može zamisliti dan. Okruženi smo raznim bakterijama, virusima, prehladama i važno je uvijek njegovati vlastiti organizam te brinuti o zdravlju sebe, ali i svih iz svoje okoline.

Prirodni proizvodi, bez aditiva i konzervansa, imaju veoma djelotvornu moć. Posljednjih mjeseci sve više posežemo za raznim dodacima prehrani kako bismo zaštitili imunitet i djelovali preventivno jer je to najbolji način za spriječiti neke probleme koji bi mogli nastati kasnije.

Med nas asocira na nešto savršeno i zdravo. Ono što je najinteresantnije, djeca će ga lako zavoljeti i na taj način smo sigurni da ih svakodnevnim konzumiranjem istoga – štitimo.

Važno je djelovati na vrijeme, a zašto baš medom? Zato jer njegovim konzumiranjem omogućavamo brže dovođenje okusa do receptora i peludna zrnca iz meda koja vrše prirodnu hiposenzibilizaciju.

Više pročitajte na ovom linku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of