SAD JE PRAVI TRENUTAK!

Uskoro kreće video specijal Glasa Istre "Zdravi & Fit". Vježbajte uz mladu trenericu iz Fažane Nikolinu Zovko koja pokazuje vježbe na atraktivnim pulskim lokacijama. SKINITE KILE I PRIPREMITE MIŠIĆE ZA LJETO!

| Autor: Tea TIDIĆ

Na portalu Glasa Istre od srijede 6. svibnja svakodnevno ćete moći pratiti tjelesne vježbe za početnike u video obliku. Cilj je da svi zainteresirani nauče korisne pokrete svojim tijelom kako bi se pripremili za ljeto, izgubili koju kilu, zapanjili svoje djevojke/dečke ili jednostavno - bili zdraviji.

niko2

Najbolja vijest od svega je da nije riječ samo o još jednom generičkom fitness video uratku skinutom s interneta, već će vježbe pokazivati i objašnjavati mlada i vrlo simpatična fitness instruktorica i osobna trenerica iz Fažane Nikolina Zovko. Naravno, vježbe su sasvim zadovoljavajuće i za muškarce.

I ne samo to, nego su snimljene na autentičnim lokacijama u Puli. Prvi nastavci na Hidrobazi, s Brijunima u pozadini.

"U ovom serijalu vježbi koncentrirali smo se na funkcionalne vježbe, gdje smo obuhvatili cijelo tijelo. Vježbe su namijenjene za sve uzraste, nije potrebna nikakva oprema niti rekviziti, već samo dobra volja", kaže Nikolina, dodavši da broj ponavljanja svake vježbe svatko treba prilagoditi sebi, ovisno o mogućnostima, odnosno stupnju tjelesne spreme.

Nikolina inače radi individualne treninge, a za sve informacije može joj se poslati upit na e-mail adresu [email protected].

Ako želite biti u toku s novim video objavama, pretplatite se na YouTube kanal Glasa Istre.  

niko2

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter