AUSTRALSKA OBALA

Velika bijela psina napala iskusnog surfera i teško mu ozlijedila nogu. Njegovi prijatelji uspjeli su otjerati TRI METRA DUGU GRDOSIJU

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Surferi u Australiji hrabro su otjerali tri metara dugog morskog psa koji je napao njihovog kolegu, no on je kasnije podlegao ozljedama, objavila je policija u nedjelju. 

Vjeruje se da je surfera u nedjelju ujutro napala velika bijela psina, a incident se dogodio na popularnom surferskom odredištu Salt Beach u blizini gradića Kingscliffa, oko 800 kilometara sjeverno od Sydneya. 

Muškarac je imao oko 60 godina i bio je iz susjedne savezne države Queensland. Odveden je u bolnicu s teško ozlijeđenom lijevom nogom, no policija je objavila da je preminuo već na plaži. 

Obližnje plaže su ispražnjene od kupača i surfera dok helikopteri pokušavaju pronaći morskog psa. Plaže će biti zatvorene 24 sata dok policija i pomorske službe istražuju okolnosti smrti surfera. 

Ovo je treći fatalni incident s morskim psima ove godine u australskim vodama, a prema podacima koje vodi zoološki vrt u Sydneyu, zabilježeno je još sedam napada koji nisu završili smrtnim slučajevima. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater