TAIPEI

EVA Air nudi let bez odredišta na zrakoplovu Hello Kitty

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Tajvan nastavlja udovoljavati svojim stanovnicima željnima putovanja nudeći novo iskustvo - na letu bez odredišta, prenosi CNN.

Nakon ponude u kojoj su se u srpnju Tajvanci u zračnoj luci Songshan mogli prijaviti i ukrcati na prizemljene zrakoplove, jedna je aviotvrtka otišla korak dalje i nudi let bez odredišta.

EVA Air, jedan od najvećih tajvanskih avioprijevoznika, ponudio je 8. kolovoza na Dan očeva let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

Let traje oko tri sata i polazi iz zračne luke Taoyuan u Taipeiju i potom se vraća na isto mjesto.

"Međunarodni zračni promet prizemljen je više od pola godine", navodi se na internetskoj stranici EVA Air. "Želja građana za odlascima u inozemstvo sve je jača. Kako bismo zadovoljili želje putnika EVA Air odlučio je ponuditi alternativno iskustvo putovanja 8. kolovoza na Dan očeva".

Ako bude vedar dan putnici će moći vidjeti iz zraka atrakcije poput otoka Guishan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnje otoke.

Letjet će superpopularnim zrakoplovom Hello Kitty i putnici mogu očekivati da će ponuda u zrakoplovu biti povezana s bijelom fiktivnom mačkom, imat će besplatni WiFi i druge elektroničke usluge koje se obično nude samo na dugim letovima.

Obrok je osmislio chef Motokazu Nakamura, dobitnik tri Michelinove zvjezdice.

Karta u ekonomskom razredu iznosit će oko 150 eura, a putnici će moći s nadoplatom od 30-ak eura prijeći u viši razred.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini