JE LI OVO MOGUĆE

VIDEO/ Zbog "suvozača" morao izrezati pola automobila; i policija ostala u šoku: "Prijavu nismo ni razumjeli dok nismo vidjeli"

| Autor: Glas Istre
Screenshot iz videa

Screenshot iz videa


Policijski službenici nisu mogli vjerovati svojim očima kad su primijetili vozilo kako krstari cestom s ogromnim bikom na suvozačkom mjestu. Ogromna životinja, koja je bila daleko prevelika da bi stvarno stala unutar automobila, stajala je u posebnom prilagođenom nosaču dok je cijela desna strana prednjeg dijela vozila izrezana, prenosi Net.hr.

Kako prenosi BBC televizijska ekipa koja je presrela policijsku komunikaciju pojurila je kako bi uhvatila bizaran prizor,a  Ispostavilo se da vlasnik, Lee Meyer, godinama vozi bika na izložbe. Životinja - nazvana Howdy Doody - nije bila neuobičajen prizor zahvaljujući svom posebno prilagođenom prijevozu.

Službenici su primijetili Ford Crown Victoria sedan kako se približava Nebraski u srijedu. "Nismo potpuno razumjeli prijavu dok nismo vidjeli", rekao je kapetan policije iz Norfolka, Chad Reiman. "Ne bi daleko dogurao bez da ga primijetimo, to je sigurno."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of